Ons team

Jolijn Burgmeijer

Stuur je een appje naar HRbaan? Of bel je ons op? Dan krijg je mij aan de lijn. Ik help je met alle vragen die jij hebt én kan je alles vertellen over wat HRbaan voor jou kan betekenen. Wanneer jij een HR vacature op onze site plaatst, zorg ik dat deze snel & zonder fouten online staat. Maar ook in de tijd daarna vergeet ik je niet! We hebben regelmatig contact en waar ik kan helpen doe ik dat.

Als je een HR vacature hebt die nog niet op HRbaan staat, grote kans dat je van mij hoort. Ik vertel je dolgraag waarom élke HR vacature van Nederland op HRbaan hoort. Tot slot ben ik elke week heel wat uren bezig met marketing. Van posts op social media tot het schrijven van newsletters en het elke keer nóg beter maken van onze site.

Kiki Delleman

Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Plaats je een HR vacature op HRbaan? Ik krijg hier een melding van en pak dat meteen op.

Ik loop je vacature na en check of alles, maar dan ook echt alles helemaal klopt. Vervolgens zet ik de vacature meteen voor je online & geef je een seintje wanneer je het eindresultaat op onze site kan bekijken. Ik zorg er niet alleen voor dat de vacature te vinden is op onze site, maar ook laat ik onze volgers op social media weten dat jouw HR vacature beschikbaar is!

Mark Hoenselaar

Mijn belangrijkste taak: de strategie en visie van HRbaan vertalen naar tactische & operationele taken. Ik ben degene die alle dashboards & statistieken elke week goed bijhoud en analyseert.

Ik smeed plannetjes op basis van onze data-analyses om te zorgen dat HRbaan zó goed werkt dat we alleen maar tevreden klanten hebben.

 

Renate van der Steen

Ik zorg dat onze sales op rolletjes loopt en weet dan ook elke HR vacature in Nederland te vinden.

Wil je weten hoe HRbaan werkt en wat dat voor jou betekent? Bel of app me!

Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close