Ons team

Jolijn Burgmeijer

In mijn rol als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise bij de advisering met betrekking tot jouw HR vacature. Van huis uit ben ik Arbeids- en Organisatiepsychologe en deze kennis neem ik mee in mijn werk.

Beau Kuik

In mijn rol als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise bij de sales en marketing. Dit combineer ik met mijn studie HRM in Nijmegen, waarvoor ik dit collegejaar ook een stage volg en deelneem aan een honoursprogramma.

 

Kiki Delleman

In mijn rol als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise bij de sales en marketing. Dit combineer ik met mijn studie HRM in Nijmegen, waarvoor ik dit collegejaar ook een stage volg en voorzitter ben bij de studievereniging.

Yorinda Lommers

In mijn rol als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise bij de advisering met betrekking tot jouw HR vacature. Ik heb ruim 4 jaar HR & recruitmentervaring.

Anneloes Jansen

Als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise met name bij de optimalisatie van onze interne en externe processen, zodat iedereen efficiënt en effectief gebruik kan maken van onze diensten!

Mark Hoenselaar

Als Managing Director richt ik mij vooral op de aansturing en begeleiding van mijn team. Mijn focus ligt daarnaast op bedrijfsvoering, innovatie, sales & marketing. Verder is OpenHR mijn andere bedrijf, opgericht in 2008.

 

Renate van der Steen

Vanuit mijn rol als Adviseur Online HR Recruitment ligt mijn expertise bij het geven advies en feedback met betrekking tot jouw HR vacature. Men leert mij kennen als volwaardig, energiek, eerlijk en scherpe gesprekspartner.

Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close