Vacatures

Docent rekenen en wiskunde ISK (Deventer)

Weet jij onze leerlingen met het vak rekenen en wiskunde enthousiast te krijgen? Neem jij onze leerlingen mee in de wondere wereld van de wiskunde en kun jij de leerlingen leren rekenen? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken!
Lees meer

Docent wiskunde (Haren)

Ben jij klaar om ons bovenbouw team van de havo en vwo te versterken als docent wiskunde? Solliciteer dan direct!
Lees meer

Docent economie (Haren)

Ben je bevoegd voor het vak economie en lijkt het je leuk om onze sectie op onze levendige school in Haren (GN) te komen versterken? Reageer dan op deze vacature!
Lees meer

Uitgelicht

Learning by doing

Learning by doing

Leerlingen van het Pius X College in Almelo gaan vanaf de brugklas ieder jaar op expeditie met de PiusXpedition-dagen. Vier dagen per schooljaar ontdekken ze vier interessegebieden: kunst en creatief, bewegen en gezondheid, natuur en techniek, en cultuur en maatschappij. Klas 1 start met de fase Xplore, klas twee met Xperience. Binnen de vier interessegebieden volgen ze allerlei creatieve projecten en workshops, die deels buiten de muren van de school zijn. Alle leerjaren en niveaus zijn hierbij gemixt. Het doel? Buiten je eigen grenzen kijken en jezelf nog beter leren kennen. Van Judith Kroeze, docent ckv en muziek, en initiator van dit programma, mogen de muren en klokken op school wel weg. “Als je buiten de vaste muren en lesuren van de school kijkt, dan is er nog zoveel méér te ontdekken. Waarom pakken we die kansen niet?”
Lees meer
Carmel Magazine april 2024

Carmel Magazine april 2024

Yes, het nieuwe nummer van Carmel Magazine is uit! In dit nummer lees je onder andere:

  • ... over hoe onze scholen bezig zijn met (het verbeteren van) de basisvaardigheden.
  • ... hoe Carmel de kwaliteit van het onderwijs versterkt en wat dit in de praktijk betekent. 
  • ... over leerling Linda van Carmel College Salland, die begin dit schooljaar buiten de groep kwam te staan. Ze vertelt over hoe de supportgroep-methode haar hielp. 
  • ... dat leerlingen van het Pius X College leren door te doen met de PiusXpedition-dagen.
  • ... hoe het gaat met onze Carmel Academie, een halfjaar na de lancering.

Lees je mee?

Lees meer

stichtingcarmelcollege