Samen geven we jouw talent de ruimte
Bekijk onze vacatures

Werken bij Peelgemeenten

Met elkaar het beste bereiken

GR Peelgemeenten is de regionale organisatie voor het sociaal domein met en voor de vijf Peelgemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Alles is er op gericht om samen met elkaar het beste resultaat te boeken voor onze inwoners. Dit gebeurt vanuit een positieve sfeer waarbij vertrouwen en werkgeluk centraal staat en waar ruimte is om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Werkgeversbeoordeling: 8,1

Wij streven ernaar in de regio Zuidoost Brabant een excellente werkgever te zijn die excellente dienstverlening biedt binnen het sociaal domein. We willen niet alleen een excellente werkgever zijn, maar ook als zodanig bekend staan. Inzicht hebben in hoe medewerkers ons werkgeverschap beoordelen is waardevol bij het waarmaken van onze ambities. In 2023 heeft 73% van de medewerkers anoniem een rapportcijfer gegeven aan GR Peelgemeenten als werkgever: de score is een 8,1.

Zijn dit jouw nieuwe collega's?

Maak alvast kennis met deze enthousiaste professionals werkzaam bij GR Peelgemeenten.

Logo gemeente Asten Logo gemeente Deurne Logo gemeente Gemert-Bakel Logo gemeente Laarbeek Logo gemeente Peelgemeenten Logo gemeente Someren

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Bekijk ook de vacatures in de regio op Peelbanen of meld je aan voor een Job Alert en ontvang vacatures per e-mail! Ben je op zoek naar een inhuuropdracht? Kijk dan op de Inhuurdesk Noord-Brabant.

Meer vacatures open_in_new