HR-Adviseur

Locatie:Beneden-Leeuwen
Werkgever: Zorggroep Maas en Waal
Publicatie:01.02.2019

Organisatie

Zorggroep Maas & Waal is een innoverende zorginstelling die diensten biedt op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dat doen we met bijna 1100 medewerkers en 600 vrijwilligers vanuit verschillende locaties in het land van Maas en Waal. Het is onze passie cliënten te ondersteunen, zodat ze zoveel mogelijk het leven kunnen (blijven) leven waarvoor ze kiezen. Cliënten die welzijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks hun beperkingen. Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

Werkomgeving
Je komt te werken in een professioneel en leuk team in een organisatie die in het teken staat van integratie en verandering, ook binnen de eigen HR-afdeling. De afdeling bestaat straks uit drie HR-adviseurs, een arbo-coördinator, een corporate en junior recruiter en een afdeling Opleidingen. De personeelsadministratie biedt ondersteuning in de uitvoerende processen.

Functieomschrijving HR-Adviseur

Je bent gesprekspartner voor managers en locatiehoofden. Je geeft adviezen over uitvoering van het personeelsbeleid, personeelsinzet, ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. Je vertaalt onze HR-visie naar de praktijk en houdt overzicht over de kaders die vanuit de HR-afdeling worden gegeven. Op die manier borg je de implementatie en toepassing van diverse regelingen en instrumenten.

Enerzijds sta je dus midden in de business, anderzijds heb je een taak in de evaluatie van het gevoerde HR-beleid en de ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid. Juist door deze combinatie draag je eraan bij dat de HR-afdeling stevig en met oog voor de business wordt gepositioneerd binnen onze organisatie. Je rapporteert aan de manager HRM en Organisatie.

Functievereisten HR-Adviseur

Je hebt een hbo-opleiding Personeel & Arbeid of wo personeelswetenschappen afgerond en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een resultaatgerichte, energieke en proactieve bouwer. Vanuit jouw expertise neem je ruimte, toon je eigenaarschap en initiatief en draag je actief ideeën aan. Je bent pragmatisch, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent communicatief sterk. Je weet in- en externe ontwikkelingen te vertalen naar modern HR-beleid en hebt daarbij een creatieve geest en een vlotte pen. Je hebt bij voorkeur kennis van HR-analytics en een onderzoekende houding. Je staat stevig in je schoenen, durft kritisch te zijn en voelt je prettig in een organisatie in transitie. Je bent een doorzetter en hebt gevoel voor humor.

Aanvullende informatie

We bieden jou een uitdagende functie in een prettig en hecht team. Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 4021,18 euro bruto per maand (functiegroep 55) op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een aanstelling van 24 - 36 uur per week. Geef in je brief s.v.p. aan hoeveel uur je zou willen werken. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT. Een VOG-aanvraag (Verklaring Omtrent Gedrag) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Frank Kalisvaart, manager HRM & Organisatie, telefoon: 0487 – 582132. Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie met standplaats Beneden-Leeuwen? Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.zmw.nl/over-zmw.

Dan nodigen we je uit om vóór 17 februari aanstaande schriftelijk te reageren. De eerste gespreksronde is gepland op woensdagmiddag 20 februari. Je sollicitatie kun je per e-mail versturen naar: personeelszaken@zmw.nl of reageer via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Beneden-Leeuwen

Werkgever

Zorggroep Maas en Waal

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Ervaring
  • 1-5 jaar
  • 5-10 jaar
Functies
  • HR adviseur
  • HR beleid
Opleidingsniveau
  • WO
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.