Senior HRM Adviseur

Locatie:Zoetermeer
Werkgever:JGZzhw
Publicatie:31.01.2020

Organisatie

JGZ is werkzaam in een omgeving waar op verschillende terreinen transformatie plaatsvindt. Het gaat om veranderingen bij onze klanten, de inhoud van ons werk en de politiek-bestuurlijke omgeving. Deze veranderingen vragen om een beweging van de JGZ. We willen onze kracht behouden en tegelijkertijd vernieuwen, versterken en verbinden. Dit raakt uiteraard ook de functie van Senior HRM adviseur, waarvan een actieve rol wordt gevraagd in het adviseren, vertalen en begeleiden van deze, zowel extern als intern gerichte, beweging. Dit betekent dat je niet alleen intern maar ook extern georiënteerd moet zijn, het politieke krachtenveld kent en marktbehoeften ziet.

Functieomschrijving Senior HRM Adviseur

 • Je vertaalt strategisch gemaakte beleidskeuzes en in- en externe ontwikkelingen naar concreet (strategisch) HRM-beleid en ontwikkelt/implementeert naar aanleiding hiervan de noodzakelijke HRM-instrumenten.
 • Als proceseigenaar draag je de verantwoordelijkheid om processen en systemen aan te passen op het beleid en de instrumenten;
 • Je Adviseert management en directeur-bestuurder op alle aspecten van HRM, organisatieontwikkeling en –verandering.
 • Je ondersteunt en begeleidt verandertrajecten. Coördineert de diverse processen en levert een inhoudelijke bijdrage aan de realisatie;
 • Je fungeert als deskundige in procesbegeleiding en biedt inhoudelijke ondersteuning voor complexe HRM-vraagstukken.
 • Je kunt zelfstandig HR projecten leiden en neemt deel aan organisatie brede projecten.
 • Je draagt bij aan een sterke positionering van HR en creëert een stevig HR fundament binnen de organisatie.

Functievereisten Senior HRM Adviseur

Wij zoeken een resultaatgerichte en gedreven Senior HRM Adviseur. Je bent kritisch, doortastend, handelt proactief en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je hebt een positieve instelling, je bent bevlogen en in staat om veranderingen te bewerkstelligen. Je hebt overtuigingskracht en je kunt jouw adviezen zowel schriftelijk als mondeling goed onderbouwen. Voor jou is het geen enkel probleem om je draai te vinden binnen een klein team en te werken binnen een afdeling en organisatie die volop in ontwikkeling is. Je maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te enthousiasmeren. Je hebt een duidelijke visie op HR en werkgeverschap binnen de zorg, passend bij de strategie van JGZ. Je overziet belangen en kunt verschillen van inzicht samen brengen.

Daarnaast breng je mee:

Ruime relevante werkervaring, bij voorkeur in de gezondheidszorg, sector VVT.

Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van Human Resources of organisatiekunde, aangevuld met verdiepende opleidingen

Minimaal 10 jaar werkervaring in een generieke HR functie, een relevant netwerk en aantoonbare ervaring met advisering van management en directie over strategische HRM aspecten.

Aantoonbare ervaring met Strategische Personeelsplanning en het vertalen van strategisch beleid naar concrete actieplannen.

Aanvullende informatie

Een veelzijdige functie binnen een bruisende, lerende en professionele organisatie waar kind en gezin centraal staan. JGZ is een prettige werkgever met een interessant pakket arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenvoorziening (Pensioenfonds Zorg en Welzijn), collectieve zorgverzekeringen en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je ontvangt een laptop en smartphone van de zaak.

Werkplezier vinden wij erg belangrijk daarom hebben wij regelmatig personeelsevenementen zoals een sinterklaasfeest, kerstfeest, JGZ-events, TOP-dagdelen, zomerfeest en jaarlijkse teamuitjes.

Je ontvangt een salaris volgens de CAO VVT, FWG 60. Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

in

Zoetermeer

Werkgever

JGZzhw

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Zuid Holland
Dienstverband
 • Parttime
Ervaring
 • >10 jaar
Functies
 • Senior HR adviseur
Opleidingsniveau
 • WO
 • HBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close