senior HRM adviseur

Locatie:Opheusden
Werkgever:GMB Beheer BV
Publicatie:03.05.2021

Organisatie

Over GMB

Waar water is, is GMB. Al ruim een halve eeuw zetten wij ons in voor waterkwaliteit, waterveiligheid en een circulaire economie. Met onze multidisciplinaire projecten dragen we bij aan een duurzame waterketen, maar we zorgen ook dat we - in Nederland als waterland - droge voeten blijven houden. Onze kennis van bouw en infra zetten we ook in voor haventerreinen en de industrie.

De GMB-organisatie en HRM afdeling

Bij GMB zijn 500 vaste medewerkers werkzaam en een groot aantal flexibele professionals, verdeeld over zes clusterorganisaties.

De huidige afdeling HRM bestaat uit 5,6 Fte, onder wie een HRM manager, 2 HRM adviseurs, 2 HRM medewerkers en 2 salarisadministrateurs. De HRM afdeling opereert vanuit de vestiging Opheusden en werkt voor alle clusters en vestigingen. GMB heeft binnen haar strategisch ondernemingsplan mensgericht ondernemen als een belangrijk fundament gesteld en mooie uitdagingen voor de komende jaren benoemd. Een greep uit de HRM projecten waar we mee bezig zijn: het implementeren van een online leerplatform, het opzetten van een trainee programma en de implementatie van een nieuw performance managementsysteem. Onze HRM afdeling ontwikkelt zich steeds verder tot strategische partner om samen met de clusters alle ambities waar te kunnen maken.

Functieomschrijving senior HRM adviseur

Wil jij bijdragen aan de uitdagingen van alle dag in een projectenorganisatie en daarbij de strategische focus in beeld houden? Weet jij structuren aan te brengen, mensen te verbinden en wil je graag een spin in het web zijn in een dynamische organisatie? Wij zijn door groei in omvang én in professionaliteit op zoek naar een proactieve en senior HRM adviseur voor 36-40 uur per week.Wil jij bijdragen aan de uitdagingen van alle dag in een projectenorganisatie en daarbij de strategische focus in beeld houden? Weet jij structuren aan te brengen, mensen te verbinden en wil je graag een spin in het web zijn in een dynamische organisatie? Wij zijn door groei in omvang én in professionaliteit op zoek naar een proactieve en senior HRM adviseur voor 36-40 uur per week.

Hoofdtaken en verantwoordelijkheden

Als senior HRM adviseur ben je aanspreekpunt en sparringpartner voor drie clusters. Je schakelt tussen strategisch meedenken op managementniveau en operationeel ondersteunen van leidinggevenden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Adviseren en ondersteunen van management en leidinggevenden bij de implementatie en uitvoering van HRM beleid, zoals verandertrajecten, werving & selectie, personeelsontwikkeling, opleiding & training en verzuim.
  • Adviseren en ondersteunen van medewerkers bij HRM gerelateerde onderwerpen, zoals wet- en regelgeving, trainingen en opleidingen, persoonlijke ontwikkelplannen en competentiemanagement.
  • Ontwikkelen, verbeteren en implementeren van HRM- instrumenten en processen GMB breed samen met jouw HRM collega’s.

Functievereisten senior HRM adviseur

Typisch jij

We zijn op zoek naar een zelfstandige en energieke HRM adviseur. Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding richting HRM en hebt bij voorkeur ruime werkervaring in een technische omgeving. Je adviseert en ondersteunt de clusters op een proactieve en verbindende manier. Je zoekt de samenwerking op en hebt een natuurlijke interesse om tot de kern van een vraagstuk te komen. Met jouw persoonlijke stevigheid ben je een serieuze sparringpartner voor de managementteams. Je treedt tactvol op, pakt door als dat nodig is en je weet mensen mee te nemen in het HRM beleid. Je bent goed thuis in de voor deze functie van belang zijnde wet- en regelgeving en ziet erop toe dat deze wordt nageleefd. Je woont bij voorkeur binnen een straal van 50 km van Opheusden en bent tevens bereid regelmatig naar projecten of andere vestigingen te reizen.

Aanvullende informatie

Je kansen bij GMB

Past deze functie bij jou? Dan bieden wij je een uitdagende functie, waarin je kunt meegroeien met de ambities van GMB. Omdat we samen met jou de toekomst in willen, verdien je een goed salaris en heb je volop leermogelijkheden. Je hebt jaarlijks 40 verlofdagen (op basis van een fulltime dienstverband) en je kan gebruik maken van diverse personeelsregelingen en verzekeringen. Jouw standplaats is Opheusden.

in

Opheusden

Werkgever

GMB Beheer BV

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Opleidingsniveau
  • HBO
Ervaring
  • 5-10 jaar
Uren
  • 36 uur
  • 40 uur
Functies
  • Senior HR adviseur
Jaarsalaris
  • 50.000 - 65.000
Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close