Senior (beleids)adviseur organisatieontwikkeling/projectleider

Locatie:Vlaardingen
Werkgever:Hoogheemraadschap van Delfland
Publicatie:01.05.2020

Organisatie

Senior (beleids)adviseur organisatieontwikkeling/projectleider

Functieomschrijving Senior (beleids)adviseur organisatieontwikkeling/projectleider

Wat ga je doen?

Jij bent projectleider van P&O- en organisatieontwikkelingen. Je houdt je, in nauwe samenwerking met de senior P&O-adviseurs, bezig met concern brede trajecten zoals het leiderschapsprogramma, het verder vormgeven van de lerende organisatie en het meedenken en adviseren in het lopende organisatie-ontwikkeltraject “samenspel” binnen Delfland. Accenten zijn daarbij onder meer een groei naar een meer teamgerichte cultuur, waarbij het gaat om aspecten als samengaan voor topprestaties en te leren om te verbeteren, kennismanagement en sturen in de keten. Daarnaast ben je trekker van het organisatie-spoor binnen het programma implementatie omgevingswet. Een veranderagenda is opgesteld die als onderlegger voor je fungeert om met de organisatie samen aan de slag te gaan om de gewenste verandering te realiseren.

Functievereisten Senior (beleids)adviseur organisatieontwikkeling/projectleider

Wat maakt je succesvol

Je bent een adviseur met een vernieuwende blik die gedreven wordt om organisaties structureel beter te laten functioneren. Je schakelt tussen de belangen van verschillende doelgroepen binnen de organisatie en je bent in staat om te adviseren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Je krijgt er energie van om deze functie samen verder vorm te geven en dagelijks te leren en te verbeteren Je bent sociaal en communicatief sterk waardoor je andere weet te overtuigen. Andere competenties die jouw passen zijn; resultaat- en actiegericht, analytisch en samenwerkingsgericht. Deze kwaliteiten vul je aan met een afgeronde relevante academische opleiding en minimaal 5 jaar ervaring met adviseren bij organisatie- en verandervraagstukken. Je hebt een brede en actuele kennis op het terrein organisatiekunde, verandermanagement en P&O-vraagstukken.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou!

 • Delfland biedt jou een stevig salaris dat afhankelijk is van je opleiding en werkervaring. Deze functie is ingedeeld in schaal 12 van de CAO Waterschappen en kent een max van €5.713 bruto per maand.
 • Het betreft een functie van 36 uur per week
 • Mogelijkheid tot flexibel werken: wij vinden de werk-privé balans erg belangrijk!
 • Een IndividueelKeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris. Dit budget geeft jou de vrijheid om zelf te beslissen of je extra verlof wil kopen, een studie wil financieren of bijvoorbeeld je basissalaris maandelijks aan wil vullen.
 • Ambities? Met ons persoonlijke opleidingsbudget van € 5.000 kun je deze zeker waar maken!

Solliciteren

Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn en kan jij niet wachten om ons P&O team aan te vullen? Stuur ons dan uiterlijk 11 mei 2020 je CV en motivatiebrief via de 'Solliciteer' button. In verband met het Coronavirus zullen wij na sluitingsdatum gesprekken inplannen op 18 en 19 mei 2020. Of deze gesprekken op ons kantoor kunnen plaatsvinden of via videobellen vervolgprocedure is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Hierover word je persoonlijk geïnformeerd.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Louwrens van Slooten, teamleider Personeel en Organisatie, 06-31632903. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jet Bloemhoff Bevers, Recruiter, 06-54901704.

in

Vlaardingen

Werkgever

Hoogheemraadschap van Delfland

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Zuid Holland
Dienstverband
 • Fulltime
 • Parttime
Ervaring
 • 5-10 jaar
 • 1-5 jaar
Functies
 • HR adviseur
 • HR beleid
Opleidingsniveau
 • WO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close