Programma Manager RPO / MSP

Locatie:Tilburg
Werkgever:Talentsourcer
Publicatie:15.04.2021

Organisatie

Dit zijn wij.
Talentsourcer heeft jarenlange ervaring met het implementeren en optimaliseren van corporate recruitment oplossingen en inhuurvraagstukken. We bieden specifieke expertise op het gebied van de werving van schaarse specialisten en projectgerichte volumewerving in veelal krappe arbeidsmarkten zoals de zorgsector, onderwijs, maakindustrie en techniek.

Binnen Talentsourcer heeft iedereen zijn eigen persoonlijkheid, een eigen kijk op de wereld en unieke kwaliteiten. En dat koesteren we. Juist die verschillen maken ons als team sterk. Opdrachtgevers ervaren toegevoegde waarde, omdat we vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken benaderen, omdat we verder kijken dan wat voor de hand ligt en pas tevreden zijn als we het totale plaatje in kaart hebben gebracht.

Functieomschrijving Programma Manager RPO / MSP

Programma Manager RPO / MSP
Fulltime | Tilburg

Heb jij als leidinggevende “projectmanager” die unieke combi in persoonlijke kwaliteiten waar we zo naarstig naar op zoek zijn? Breng jij situationeel leiderschap en creatief procesmanagement samen met een inspirerende persoonlijkheid? Welkom bij Talentsourcer!


Dit is de rol.
Als Programma Manager geef je leiding aan één of meerdere operationele MSP en/of RPO teams en ben je gericht op het optimaal inrichten, uitvoeren en ontwikkelen van het MSP of RPO Programma’s op operationeel en tactisch niveau. Je werkt met de aan jou rapporterende MSP Consultants en Corporate Recruiters aan het op efficiënte en effectieve wijze vormgeven van de werkprocessen en het relatiebeheer met de diverse stakeholders. Daarnaast voer je het relatiebeheer met partners, leveranciers en draag je bij aan het contractmanagement en de onderhandelingen met de diverse leverende partijen in de leveranciersbasis van onze MSP organisatie.

Vanuit operationeel management perspectief ben je als Programma Manager verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve invulling van in-, door-, en uitstroom van personeel binnen de scope van het servicemodel. Je draagt zorg voor de continuïteit van het MSP of RPO programma middels het actief signaleren en detecteren van verbeteringen in het operationele proces. Je werkt nauw samen met de Implementatie Manager en/of Procesmanager ten bate van de continu-verbeter-initiatieven en het garanderen van een succesvolle voortgang van het project. Je onderhoud de accountmanagement contacten met de opdrachtgever (management, inkoop en HR) teneinde een zo optimaal mogelijke service te verlenen, KPI’s te realiseren en de zichtbaarheid van het programma te verhogen.

Functievereisten Programma Manager RPO / MSP

Dit ben jij.
Je bent een enthousiaste people manager met een koel hoofd en warm hart. Je excelleert in het inspireren, coachen en verbinden van mensen en weet als geen ander hoe je een win-win creëert voor zowel onze klanten als onze leveranciers en partners. Je bent scherp op de inhoud, maar zacht in de vorm. Kwaliteitsgericht, ondernemend en in het bezit van een flinke dosis humor die jou in staat stelt om complexe inhuur- of recruitment-vraagstukken met een nuchtere kijk op zaken te benaderen.

Dit neem je mee.

 • Afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde en/of vergelijkbare economische opleidingsrichting;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met aantoonbare commerciële successen in een soortgelijke functie.;
 • Minimaal 3 jaar operationele recruitment ervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Aanvullende informatie

Dit bieden we.
Als Programma Manager krijg je "the best of both worlds". Je bent onderdeel van een ambitieus team, waar je in een dynamische omgeving en binnen diverse sectoren kunt bijdragen aan de wenbaarheid van zowel publieke als private organisaties. Bij Talentsourcer zullen we je vanuit een uitdagende en prestatiegerichte werkomgeving uitdagen om je maximale potentieel te benutten. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en bieden we je volop “op maat” ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?
Voor meer informatie over deze rol met impact kun je contact opnemen met Steven Stephania, via 06 38 92 4004. We ontvangen je CV graag via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: programma manager, bedrijfskunde, programmamanagement, economie, commercieel, Nederlands, Engels, vacature Tilburg, recruitment, corporate recruiter, fulltime, hbo

in

Tilburg

Werkgever

Talentsourcer

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Noord Brabant
Opleidingsniveau
 • HBO
Ervaring
 • 5-10 jaar
Uren
 • 40 uur
Functies
 • Corporate Recruitment
Jaarsalaris
 • 35.000 - 50.000
Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close