P&O Adviseur

Locatie:Tiel
Werkgever: Ziekenhuis Rivierenland
Publicatie:28.02.2019

Organisatie

Het team van de afdeling P&O bestaat uit adviseurs, personeelsadministratie, projectleider, secretaresse en een team opleiden. Samen werken we, met inzet en plezier, aan het verder vormgeven en ontwikkelen van ons ziekenhuis als een interessante en veilige werkplek waar uitstekende patiëntenzorg wordt geboden. In een ziekenhuis dat ernaar streeft om voor zowel patiënten als medewerkers een Mensenziekenhuis te zijn. Thema’s die momenteel op onze agenda staan zijn onder andere strategische personeelsplanning, aantrekkelijk werkgeverschap, functiedifferentiatie in de verpleging en invoer van generieke functiebeschrijvingen.

Functieomschrijving P&O Adviseur

In deze functie kun je je verder ontwikkelen als stevige, brede adviseur van het management met betrekking tot alle voorkomende personele vraagstukken. Je staat dichtbij, denkt mee, adviseert en ondersteunt de leidinggevenden van je cluster. Je kent de werkprocessen en ontwikkelingen en signaleert kansen en knelpunten. Ook je professionele ontwikkeling op inhoudelijke P&O onderwerpen krijgt volop de ruimte door je deelname aan projecten en processen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons personeelsbeleid, in het cluster en op organisatieniveau. In welke HR onderwerpen jij je verder verdiept, wordt in overleg met collega’s besproken. Wat je in een week zoal doet? Je begeleidt bv. sollicitatieprocedures, geeft samen met een leidinggevende voorlichting aan een team over (preventie van) verzuim, ontwerpt voorstellen voor (verbetering van) onze werkprocessen of beleid.

Functievereisten P&O Adviseur

Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde academische opleiding Personeelswetenschappen (of vergelijkbaar), dan wel een Hbo-opleiding Personeel & Arbeid (of vergelijkbaar). Bij voorkeur heb je meerjarige ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt functioneren in een dynamische en drukke werkomgeving. We zoeken iemand die aantoonbaar een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van personeelsbeleid door het opstellen van beleidsnotities, ontwikkeling van processen of het leiden van projecten. Je bent enthousiast over ons vak, beschikt over goede adviesvaardigheden en over meer dan gemiddelde schrijfvaardigheden. Je werkt klant- en oplossingsgericht.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een verantwoordelijke, zelfstandige functie met ruimte voor het delen van kennis en ideeën binnen een team waar wij trots op zijn. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie voor één jaar aangeboden, met daarna de mogelijkheid tot omzetting in een vast contract. De functie is ingedeeld in FWG 55: minimaal € 2.665,- maximaal € 3.917,- bruto per maand op fulltime basis. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenvoorziening en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Hiernaast bieden we een royaal pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden. Én een gratis parkeerplaats.

in

Tiel

Werkgever

Ziekenhuis Rivierenland

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Dienstverband
  • Parttime
Ervaring
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.