Medewerker P&O Services

Locatie:Ubbergen bij Nijmegen
Werkgever:Sint Maartenskliniek
Publicatie:26.03.2020

Organisatie

Bij de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis met een grote reputatie, draait alles om houding en beweging. Daarbij zoeken we al ruim 80 jaar naar steeds betere en innovatieve behandelingen om patiënten verder in beweging te brengen. Dit doen we vanuit onze kernspecialismen orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. De patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorg. En medewerkers waarderen de kleinschaligheid van de kliniek, het specialistische werk, de collegiale sfeer op de afdelingen, en de korte lijnen. Ze zijn trots op de hoge waardering van onze patiënten en de mate van innovatie van de kliniek.

Functieomschrijving Medewerker P&O Services

De afdeling Personeel & Organisatie van de Sint Maartenskliniek bestaat uit 20 enthousiaste collega’s. Binnen die afdeling is het team van P&O Services het eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers als zij vragen hebben op het gebied van P&O. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsvoorwaarden of over het gebruik van ons personeels- en salarissysteem. Ook het verwerken van personeelsmutaties, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het ondersteunen bij het werving- en selectieproces zijn werkzaamheden binnen het team P&O Services.

Je werkt samen met één of meerdere P&O-adviseurs als ‘koppel’ voor een bedrijfsonderdeel, zoals bijvoorbeeld Orthopedie of Reumatologie. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast werkt P&O Services met zogenaamde aandachtsvelden, waarbij jij samen met een adviseur dé specialist bent op een bepaald thema.

Functievereisten Medewerker P&O Services

- Je beschikt minimaal over een afgeronde en relevante MBO niveau 4 opleiding;

- Je hebt ervaring met werken in een servicegerichte P&O-functie;

- Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en bent gewend medewerkers en leidinggevenden te informeren over arbeidsvoorwaarden en rechtpositie;

- Je werkt accuraat, klantvriendelijk, pro-actief en oplossingsgericht;

- Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen;

- Je bent administratief én communicatief sterk;

- Je beschikt over procesmatig inzicht en bent digitaal vaardig. Kennis van het personeels- en salarissysteem AFAS (Profit/Insite) is een pré.

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Aanvullende informatie

Wij bieden jou een uitdagende baan bij een internationaal toonaangevende kliniek. Je krijgt een interessante afwisseling van administratieve taken, klantcontact en procesverbetering. We bieden je in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. Je wordt ingeschaald in functiegroep 40, minimaal €1.984,- en maximaal €2.937,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week (fulltime). Daarnaast bieden wij jou conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag, een goede pensioenvoorziening en diverse aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie de functie? Dan kun je contact opnemen met Melanie Heijmink-Vink, adviseur P&O Services, via telefoonnummer (024) 365 99 94 of Martijn de Graauw, hoofd P&O Services, telefoonnummer (024) 365 91 99.

Ben jij enthousiast, mail dan je sollicitatie met cv vóór 1 maart a.s. naar werken@maartenskliniek.nl, gericht aan de Sint Maartenskliniek, Personeel & Organisatie, t.a.v. Martijn de Graauw, onder vermelding van vacaturenummer 22/2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 11 maart.

in

Ubbergen bij Nijmegen

Werkgever

Sint Maartenskliniek

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Dienstverband
  • Parttime
Ervaring
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR medewerker
Opleidingsniveau
  • MBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close