HR Stagiair(e)

Locatie:Vlissingen
Werkgever:Schipper Accountants B.V.
Publicatie:11.05.2020

Organisatie

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

Functieomschrijving HR Stagiair(e)

Voor onze vestiging in Vlissingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR-stagiaire. Je bent onderdeel van een gezellig en professioneel team, bestaande uit één HR Manager, drie HR adviseurs en twee HR medewerkers. Tijdens je stage houd je je bezig met de veelzijdige dagdagelijkse werkzaamheden op onze afdeling. Ze bestaan o.a. uit het: opstellen van arbeidsovereenkomsten, verzorgen van HR correspondentie, verwerken van mutaties in Afas, ondersteuning bieden bij Educatie en Werving & Selectie.

Functievereisten HR Stagiair(e)

Je volgt een hbo-opleiding Human Resources en hebt tot nu toe alles succesvol behaald. Je bent leergierig, zelfstandig, vindingrijk, nauwkeurig en je hebt goede schriftelijke- en communicatieve vaardigheden. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Aanvullende informatie

Aantrekkelijke stagevergoeding. Een plek waar leren, plezier en ontwikkeling centraal staat.

in

Vlissingen

Werkgever

Schipper Accountants B.V.

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Zeeland
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Ervaring
  • Starter
Functies
  • HR stage
Opleidingsniveau
  • HBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close