HR medewerker (tijdelijk, t.v.v. zwangerschapsverlof)

Locatie:Twello
Werkgever:Wasco
Publicatie:02.04.2021

Organisatie

Ben jij onze nieuwe HR medewerker?
(28-32 uur, t.v.v. zwangerschapsverlof – juli t/m december)

Aangenaam

Wij zijn Wasco. Met 51 jaar ervaring, ruim 500 medewerkers en 34 vestigingen zijn we een begrip in de installatiebranche. Samen zorgen we voor vakkundig advies, innovatieve oplossingen en passende materialen.

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. In ons werk staat de klant centraal. We luisteren naar zijn wensen en stellen alles in het werk om dat te realiseren. We lopen graag een tandje harder dan de rest. We zijn innovatief in ons werk. Met een halve eeuw ervaring op zak weten we wat de toekomst van ons vraagt. We zetten de schouders er onder en werken samen aan de volgende halve eeuw Wasco.

HR

Ons HR-team bestaat uit vijf collega’s, waarvan jij er één tijdelijk komt vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ons team heeft oog voor alle WasCollega’s, als medewerker en als mens. Dat vinden we belangrijk. We stimuleren onze mensen door te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd kijken we ook naar de lange termijn. We werken doorlopend aan een veilige werkomgeving, duurzame inzetbaarheid en een goed gevulde pijplijn van nieuwe medewerkers. Gezond werken met plezier, dat is onze drijfveer.

Functieomschrijving HR medewerker (tijdelijk, t.v.v. zwangerschapsverlof)

Jouw nieuwe – tijdelijke – job

Als HR medewerker zorg jij er voor dat de administratieve processen op orde zijn en ben je continue bezig met het verbeteren hiervan. Je stelt correspondentie op, maakt arbeidsovereenkomsten en contractwijzigingen, voert mutaties door in ons personeelsysteem, regelt de recruitment- en arbo planning en onderhoudt contacten met externe instanties.

Die administratie, die heb je wel onder de knie. Een beetje meer uitdaging kan jij dus wel aan. Je werkt vanuit jouw rol nauw samen met de HR adviseur en ondersteunt in alle voorkomende operationele taken. Zo beantwoord je zelf eerstelijns HR vragen van collega’s en leidinggevenden, ondersteun je in het voorbereiden van een advies of zoek je iets uit voor een casus. Je vindt het leuk van deze samenwerking te leren en je krijgt de ruimte je te ontwikkelen op het gebied van verzuim, recruitment, gespreksvoering of andere HR-thema’s of projecten.

Functievereisten HR medewerker (tijdelijk, t.v.v. zwangerschapsverlof)

Jij bent sociaal en communicatief vaardig. Een persoon van de details. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je weet ook op de meest hectische momenten van de dag het overzicht te bewaren. Snel schakelen met kwaliteit voorop. Van nature ben je nieuwsgierig en leergierig en je bent op zoek naar mogelijkheden je verder te ontwikkelen in het HR vak. Wellicht wil je een eerste stap maken naar junior HR adviseur?

Aanvullende informatie

Wij bieden een afwisselende functie die zich kenmerkt door zelfstandigheid en ruimte biedt voor jouw ontwikkeling. Je gaat aan de slag in een informele werksfeer met betrokken collega’s. Bovendien heb je bij ons fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een concurrerend salaris, een riante verlofregeling en de mogelijkheid je door te ontwikkelen in het HR-vak en via ons WasCollege.

Het betreft een tijdelijke parttime functie voor de duur van 6 maanden (juli t/m december).

Enthousiast?

Laat ons weten waarom via de sollicitatiebutton of op www.werkenbijwasco.nl. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met: Nathalie van Burik, HR adviseur, op nummer 06-10467354 of met Pien Schepers – de Haan, HR Medewerker, op nummer 088-0995623 (ma, do, vrij).

in

Twello

Werkgever

Wasco

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Opleidingsniveau
  • HBO
Ervaring
  • 1-5 jaar
Uren
  • 28 uur
  • 32 uur
Functies
  • HR medewerker
Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close