HR Medewerker

Locatie:Barneveld
Werkgever:DO-IT
Publicatie:12.04.2021

Organisatie

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij jouw collega’s kan ondersteunen bij HR gerelateerde zaken? Gaan jouw handen al jeuken bij het horen van de woorden optimaliseren en professionaliseren? En wil je daarin bijdragen door onze HR Manager te komen versterken? Dan is DO-IT wegens uitbreiding op zoek naar jou!

Wij zijn DO-IT, een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf welke actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze platte bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen.

Functieomschrijving HR Medewerker

Over de functie

Als HR Medewerker (32 uur) ben je het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen van werknemers en leidinggevenden. Je draagt zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim (registreren en coördineren), werving & selectie, arbeidsvoorwaarden en opleiding & ontwikkeling van werknemers (coördineren van trainingen/opleidingen). Je houdt de (digitale) personeelsfiles en de diverse HR-systemen up-to-date. Daarnaast vind je het leuk om administratieve HR processen te optimaliseren, maar ook om aan de slag te gaan met diverse verbeteringen op HR gebied en het adviseren van werknemers en leidinggevenden. Je rapporteert aan de HR Manager en bent veel in contact met alle disciplines.

Functievereisten HR Medewerker

Wie zoeken we?

We maken graag kennis met een HR Medewerker die meerdere jaren ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding HRM, aangevuld met minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van verslaglegging, plannen en organiseren en je hebt kennis van personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur SD Worx;
 • Je bent zelf startend, integer, accuraat en assertief;
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;

Aanvullende informatie

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf die sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling en vakantiegeld.


Interesse of meer informatie?

Zie je jezelf terug in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO-IT BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of solliciteer via onderstaande solliciteer button.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Mariska Dijkgraaf, HR Manager Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

in

Barneveld

Werkgever

DO-IT

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Gelderland
Opleidingsniveau
 • HBO
Ervaring
 • 1-5 jaar
Uren
 • 32 uur
Functies
 • HR medewerker
Jaarsalaris
 • < 35.000
 • 35.000 - 50.000
Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close