HR Manager

Locatie:Arnhem
Werkgever: Pleyade
Publicatie:27.02.2019

Organisatie

Werken bij Pleyade
Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor onze cliënten. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’.
Onze bewoners en cliënten willen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren en hebben en nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. We doen het dus samen: ouderen kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en wij respecteren de manier waarop zij willen leven. De zorg die we bieden stemmen we af op ieders persoonlijkheid en leefstijl. We leveren zo veel mogelijk maatwerk en dat betekent dat we flexibel zijn.
Waar de cliënt de regie heeft in het vormgeven van zijn dagelijkse structuur en zorgpad, wil Pleyade dat de medewerkers regie houden op de wijze waarop zij invulling geven aan hun takenpakket. We stimuleren eigenaarschap en motiveren medewerkers zelf de regie te nemen.

Functieomschrijving HR Manager

HR-manager
Ben jij een stevige HR-manager en weet jij op inspirerende wijze sturing te geven aan de HR afdeling? Vind jij het een uitdaging om samen met onze HR professionals te bouwen aan de verdere ontwikkeling en kwaliteit van de afdeling? Zie jij de medewerker van Pleyade ook als klant van HR? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is jouw baan
Als HR-manager ben je verantwoordelijk voor de disciplines: advies, opleiden, recruitment, flexbureau en de personeelsadministratie. De afdeling heeft de afgelopen tijd al een aantal mooie verbeteringen doorgevoerd en is nu toe aan de volgende fase waarin we willen groeien naar een afdeling die in control is als het gaat om het leveren van managementinformatie, optimalisatie van systemen en processen en het verhogen van de klanttevredenheid. Hiervoor moet een visie en strategie worden ontwikkeld die vervolgens wordt vertaald in een doordacht HR beleid passend bij de organisatie. Als HR-manager lever je, samen met het team, een duidelijke en stevige bijdrage aan de verdere ontwikkeling en kwaliteit van de afdeling. Je bent lid van het Management Team en valt in de hiërarchie onder de bestuurder. Je werkt nauw samen met het MT en de bestuurder.

Functievereisten HR Manager

Dit ben jij
Wij zoeken een stevige HR-manager met een nuchtere persoonlijkheid, minimaal HBO-werk- en denkniveau en een relevante opleidingsachtergrond. Je hebt aantoonbaar ruime managementervaring op het brede terrein van HR. Daarbij heb je bewezen op een coachende en inspirerende wijze leiding te kunnen geven aan een team van HR-professionals. Je bent goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en hebt een scherp oog voor de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent strategisch sterk én in staat om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hebt overtuigingskracht, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Je kunt goed samenwerken en bent verbindend als het kan, maar zo nodig sta je voor de zaak en pak je door.
Door je transparante manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, vind je op basis van je persoonlijkheid en ervaring op natuurlijke wijze aansluiting op ieder niveau. Dit zorgt er mede voor dat je adequaat afstemt met de bestuurder en MT-leden. Kortom, je bent een pragmatische allround HR Manager die gemakkelijk acteert op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Jouw wijze van communiceren en handelen is overtuigend en doortastend. Je beschikt over de kwaliteiten en drive om het belang van HR op aansprekende wijze voor het voetlicht te brengen en medewerkers in hun kracht te zetten.

Aanvullende informatie

Dit bieden wij
We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar voor 32-36 uur per week. 28 uur is bespreekbaar wanneer je 4x7 dagen beschikbaar bent. Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden.

We bieden aan goed salaris conform de CAO VVT, FWG 65, maximaal € 5.395,82 op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt.

De standplaats is Arnhem.

Meer informatie
Solliciteren kan via de ''Solliciteer'' button. Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de recruiter, Pauline Koop, op telefoonnummer 06- 21287794 of stuur een mail naar p.koop@pleyade.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Arnhem

Werkgever

Pleyade

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Ervaring
  • 5-10 jaar
  • >10 jaar
Functies
  • HR manager
Opleidingsniveau
  • WO
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.