HR Adviseur Zakelijke Dienstverlening

Locatie:Almere
Werkgever:Leger des Heils
Publicatie:25.03.2020

Organisatie

Heb jij ervaring als HR-professional in de zakelijke dienstverlening en wil je werken bij een organisatie die onze samenleving een stukje mooier probeert te maken? Heb je er zin in om mee te bouwen aan de HR-ontwikkeling van de ondersteunende organisatie van het Leger des Heils? Lees dan verder!


Wie zijn we?

Het Leger des Heils staat in een traditie waarin medewerkers gedreven vanuit hun persoonlijk geloof in Jezus Christus zich inzetten voor medemensen in nood. Ruim 7.000 betaalde werknemers en duizenden vrijwilligers staan per jaar klaar voor ca. 75.000 mensen. Mensen die voor een kortere of langere periode niet in hun eigen bestaansvoorwaarden kunnen voorzien. Of het nu gaat om maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk of internationale ontwikkelingshulp. Onze exploitatieomvang is meer dan € 460 miljoen per jaar.

Vanuit het hoofdkantoor in Almere werkt Stichting Leger des Heils Dienstverlening (DV), met 280 medewerkers, als shared service center voor de andere onderdelen van het Leger des Heils. DV bestaat uit de onderdelen ICT, Financial Services, Vastgoed-, Inkoop en Facilitymanagement, Fondsenwerving & Marketingintelligence, Communicatie en kledinginzamelaar ReShare. Met onze ondersteunende rol maken wij de uitvoering van de missie van het Leger des Heils in het land mogelijk.

De rol van DV is de afgelopen twee jaar stevig uitgebreid. Deze uitbreiding heeft te maken met zowel de centralisatie van ondersteunende activiteiten als een versteviging van de strategische adviesrol ten behoeve van het Leger des Heils in Nederland. Dit is de reden voor een uitbreiding en inhoudelijke doorontwikkeling van onze HR-afdeling. Deze afdeling bestaat uit 4 gedreven en betrokken collega’s.

Functieomschrijving HR Adviseur Zakelijke Dienstverlening

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur ben je voor een aantal stafdiensten van DV de spin-in-het-web als het gaat om strategische personeelsplanning, ontwikkeling van medewerkers, verzuim, werving & selectie en arbeidsrecht. Je bent op deze onderwerpen een volwaardig businesspartner voor de betreffende directeuren en teamleiders. Je levert samen met je collega’s een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van HR-beleid en de verbetering van HR-processen. Daarnaast heb je, zoveel mogelijk aansluitend bij je eigen interesses en competenties, een eigen inhoudelijke portefeuille, van waaruit je participeert in landelijke projecten met HR-professionals van de andere stichtingen van het Leger des Heils.

Functievereisten HR Adviseur Zakelijke Dienstverlening

Wat zoeken we?

We zoeken een HR-professional (met relevante HBO- of WO-opleiding) die ervaring heeft opgedaan binnen de sector zakelijke (ICT/financiële/commerciële) dienstverlening en van daaruit een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verzakelijking van DV en de bijbehorende HR-ontwikkeling.

De organisatie DV is sterk in ontwikkeling en HR heeft voor het komende jaar de uitdaging om hierbij aan te sluiten. Het spanningsveld en de dynamiek die hierbij hoort spreekt jou aan en is voor jou een van de drijfveren waarom deze functie jou aanspreekt. We zoeken daarom een collega die bruist van de energie, zelfstandig kan opereren, snel tot de essentie van een vraag en oplossing kan komen, goed is in zijn/haar vak en resultaatgericht werkt. Kernkwaliteiten zijn hierbij laagdrempelig, vanzelfsprekend bereid, praktisch, samenhangend, vasthoudend en zingevingsgericht.

Je bent maatschappelijk actief in bijvoorbeeld kerk- of verenigingsleven. We verwachten dat je christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van het Leger des Heils van harte kunt onderschrijven.

Aanvullende informatie

Wat kunnen wij je bieden?

Het Leger des Heils doet ertoe in deze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze mooie organisatie en bieden je een plek waar je veel kunt leren. Als gevolg van naderende pensioneringen zijn er de komende jaren veel ontwikkelmogelijkheden.

Je wordt afhankelijk van opleiding en werkervaring ingeschaald in schaal 8 of 9 van de CAO Sociaal Werk (€ 2.627 - € 4.118 per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (waaronder 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) en een loopbaanbudget wat je de mogelijkheid geeft om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Pensioenopbouw verloopt via Pensioenfonds Zorg & Welzijn. In eerste instantie gaan we een jaarcontract aan, met de intentie om dit daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.


Reageren:

Solliciteer voor 20 maart 2020 met een motivatiebrief en CV. Neem voor vragen over deze vacature gerust contact op met Marko van Gaalen (bestuursadviseur): 06-83255832 of marko.van.gaalen@legerdesheils.nl. Graag reageren via www.werkenbijhetlegerdesheils.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Almere

Werkgever

Leger des Heils

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Flevoland
Dienstverband
  • Parttime
  • Fulltime
Ervaring
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close