HR Adviseur

Locatie:Vlissingen
Werkgever:Gemeente Vlissingen
Publicatie:22.07.2019

Organisatie

Bij het team P&O werken we aan een wendbare en flexibele organisatie die aansluit bij de steeds veranderende eisen die de omgeving stelt. Met de HR-adviseurs geef jij gemeente breed mede richting aan organisatieontwikkeling, talentontwikkeling en de HR-beleidsthema's. Jullie pikken samen de trends op en vertalen die naar de ontwikkeling van de organisatie. De sfeer binnen het team is betrokken en informeel.

Functieomschrijving HR Adviseur

Ben jij de HR expert die wij zoeken?

HR Adviseur

(0,6 - 1,0 fte)

Wat ga je doen als HR Adviseur?
Samen met je collega adviseurs ben je business partner en sparringpartner van de teamleiders op het gebied van de inrichting van het team, inzetbaarheid, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Vanuit je expertise denk je (pro-)actief mee om de organisatie verder te verbeteren.
Daarnaast houd jij je ook bezig met beleidsthema's of projecten op de afdeling. Je kan denken aan thema's als Wnra, diversiteit, duurzame inzetbaarheid, strategische personeelsplanning, arbeidsmarktcommunicatie en/of inhuur van externen. Anders gezegd: jij combineert twee verschillende rollen in één baan!

Functievereisten HR Adviseur

Je denkt en werkt op Hbo-niveau. Je hebt kennis van en aantoonbare meerjarige ervaring met organisatorische en personele vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je hebt grote affiniteit met en een frisse kijk op organisatieontwikkeling. Je kunt 'out of the box' denken. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, bent overtuigend en communicatief sterk, bij voorkeur ook door gebruik van visualisaties. Je werkt graag samen en je kunt feedback geven en ontvangen. Voor deze functie zijn een gezonde dosis stressbestendigheid en humor geen overbodige luxe.

Aanvullende informatie

Wij bieden een salaris van maximaal € 4.541,-- bruto (functieschaal 10A) per maand, met op termijn een uitloop naar € 4.859,-- bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Neem je naast je standaard verlof graag wat extra vrij? Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

Meer informatie
Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Wim Arendse, P&O adviseur (telefoonnummer 0118-487365) of John van den Heuvel, P&O adviseur (telefoonnummer 0118-487306).

Solliciteren op de functie HR Adviseur
Geef je carrière een Vlissingse vlucht en solliciteer uiterlijk 14 augustus 2019 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Human Resources, HRM, P&O Adviseur, Personeelsadviseur

in

Vlissingen

Werkgever

Gemeente Vlissingen

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Zeeland
Dienstverband
  • Fulltime
  • Parttime
Ervaring
  • 5-10 jaar
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.