HR Adviseur

Locatie:Rotterdam
Werkgever:Leger des Heils
Publicatie:25.03.2020

Organisatie

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl.

Functieomschrijving HR Adviseur

Op zoek naar een veelzijdige HR functie in een organisatie met een maatschappelijk doel?

Wat je doet

Als HR adviseur ben je een generalist op HR gebied die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om personele en organisatie vraagstukken. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van HR beleid. Je adviseert bij (bezettings)kwesties zoals arbeidsverzuim, vacatures, verbetertrajecten etc. van medewerkers.

In deze functie zal je als HR adviseur de verantwoordelijkheid op je nemen voor onze regio in Zeeland. Het is daarom ook mogelijk om te werken op diverse locaties in Zeeland, naast de standplaats in Rotterdam waar je minimaal 2 dagen per week bent.

Ons team

We zijn een afdeling die bestaat uit gedreven aanpakkers maar waar ook zeker ruimte is voor gezelligheid. Je werkt voornamelijk samen met 3 HR adviseurs en de HR manager. Daarnaast is de afdeling HR onderdeel van het Bedrijfsbureau van de Regio Rijnmond Zuid-West. Binnen de afdeling vallen de onderdelen: Opleidingen, Planning, Flexpool, Vrijwilligerscoördinatie, Salaris- en HR-administratie.

Functievereisten HR Adviseur

Wij vragen

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar;
  • Daarnaast ben je op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale regelgeving en CAO en heb je affiniteit met geautomatiseerde systemen (AFAS is een pré). Als persoon ben je tactvol, accuraat en beschik je over een resultaat en klantgerichte houding.

We verwachten dat je een betrokken christen bent en vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg kunt onderschrijven.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Aanvullende informatie

Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer met je cv en motivatiebrief via de solliciteerbutton.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corina Hogendoorn (HR manager) via 06-10192151.

Conform ons werving- en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

in

Rotterdam

Werkgever

Leger des Heils

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Zuid Holland
Dienstverband
  • Parttime
  • Fulltime
Ervaring
  • 5-10 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close