HR Adviseur Rewards & Analytics

Locatie:Veghel
Werkgever: Alliance Healthcare Nederland
Publicatie:01.03.2019

Organisatie

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Functieomschrijving HR Adviseur Rewards & Analytics

Voor onze afdeling HR in Veghel en ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste


HR Adviseur Rewards & Analytics

(32 - 40 uur)Wat verwachten wij van jou als Hr Adviseur Rewards & Analytics?
In de afwisselende functie van adviseur compensation, benefits & HR analytics ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van business intelligence ondersteuning voor het HR beleid, de HR-processen, organisatieveranderingen in het algemeen en voor compensation & benefits in het bijzonder.

  • Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van vernieuwend arbeidsvoorwaardenbeleid organisatie breed, met het oog op moderne arbeidsverhoudingen, aansluitend op de bedrijfsstrategie en gebaseerd op economische, maatschappelijke en branche ontwikkelingen.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van workforce management voor de totale organisatie: je ontwerpt strategisch kader voor de optimale bezetting op korte en lange termijn, adviseert hierover de (eind) verantwoordelijke managers en stuurt op de naleving van vastgestelde workforce planen.
  • Je neemt voorbereiding van diverse arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen voor je rekening. Ook HR projecten op het gebied van ontwerp van beloningssystematiek, functiewaardering en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden zijn substantieel onderdeel van jouw rol.
  • Je analyseert complexe HR vraagstukken vanuit HR Analytics en/of compensation & benefits, benadering en brengt integrale adviezen ter zake; zowel voor onderbouwing van keuzes, als inrichting van (administratieve) uitvoering.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor professionalisering van systemen en modellen voor HR kengetallen en het toevoegen van de benodigde intelligentie daaraan, zodat optimale informatievoorziening - structureel en ad hoc - te allen tijde kan worden gegenereerd. Je verzorgt de informatievoorziening zowel voor de Nederlandse company als voor de internationale collega’s.

Functievereisten HR Adviseur Rewards & Analytics

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau (bij voorkeur een exacte richting) en hebt affiniteit met HR vraagstukken. Je bent stevige gesprekspartner op alle niveaus in een complexe internationale organisatie; analytisch, conceptueel, pro-actief, kritisch, resultaatgericht, gestructureerd én hands-on. Je hebt aandacht voor processen en uitvoering. Je beschikt over goede kennis van bedrijfssoftware zoals Excel. Je hebt oog voor detail en kunt praktische oplossingen vinden als de ideale oplossing niet mogelijk is. Je houdt van cijfers en kunt je energie kwijt in complexe HR vraagstukken. Je werkt graag zelfstandig, maar weet wanneer afstemming nodig is.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een uitdagende en zelfstandige functie in een uitermate boeiende en veranderende markt; een functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dirk-Jan van den Berg (HR Business partner) op 06-28749595.

Solliciteren op de vacature HR Adviseur Rewards & Analytics?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en is je interesse gewerkt? Reageer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen via onze sollicitatiepagina.

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 470.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen. In de Nederlandse organisatie werken ca. 2000 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl, of op de partner websites; www.nl.boots.com, www.alcura-health.nl, www.alphega-apotheek.nl, www.alloga.nl, www.spitsbv.nl en www.praqtijkplus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

0

in

Veghel

Werkgever

Alliance Healthcare Nederland

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Noord Brabant
Dienstverband
  • Fulltime
Ervaring
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.