Hr adviseur

Locatie:provincie Noord Brabant
Werkgever:Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA)
Publicatie:11.09.2019

Organisatie

Het COA is de organisatie in Nederland die zich inzet voor de opvang en begeleiding van asielzoekers.

COA is een grote landelijk werkende organisatie. Een organisatie die er maatschappelijk toe doet. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Het COA verwacht veel van zijn medewerkers, maar stelt hen ook in staat zichzelf te ontwikkelen.

Binnen de unit HRM zijn ca 65 professionals werkzaam verdeeld over 3 teams: algemeen en HR Beleid (strategie, doelstellingen en ambities), HR Advies (toepassing van HR beleid) en HR Service (ondersteuning en uitvoering). De unit HRM bevindt zich in de transitie van een operationele naar een meer tactische en strategische positionering. Het team heeft een hoge betrokkenheid en bevlogenheid

Functieomschrijving Hr adviseur

Ter versterking van het HR advies team in unit Zuid zijn wij op zoek naar een: HR-adviseur

Help jij ons bij het oplossen van strategische HR vraagstukken, zoals het meedenken over de organisatie inrichting en het samenstellen en invullen van functies? Als HR adviseur lever je een belangrijke bijdrage aan de krimp- en groep van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA).

Jij bent gesprekspartner voor het management voor ontwikkeling van organisatie en medewerkers. Je helpt hen bij strategische vraagstukken met thema´s als organisatie inrichting, structuurwijzigingen, samenstelling en invulling van functies, werving, loopbaanpaden, ontwikkeling en verandering van houding en gedrag. Daarnaast geef je invulling aan tactische en operationele vraagstukken rondom in-, door- en uitstroom. Je zorgt voor het ontwikkelen en voorbereiden van voorstellen, beleidskaders en instrumentarium op een specifiek aandachtsgebied van HRM. En bent de vraagbaak op het gebied van alle HR gerelateerde vraagstukken, zoals arbeidsvoorwaarden, de ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Je creëert samen met ons een optimaal werkklimaat waarin je snel en veel beslissingen neemt én met veel doorgroei- en ontwikkelingskansen.

Als HR adviseur ben je niet verbonden aan een vaste portefeuille. Afhankelijk van wat het best passend is, vinden er verschuivingen plaats binnen het team, zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

Functievereisten Hr adviseur

 • Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding op het gebied van HRM en minimaal 5 jaar werkervaring in HR adviesrollen;

 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en het begeleiden van organisatieveranderingen;

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gewend zelfstandig aan de slag te gaan;

 • Je vindt het leuk om in een complexe en dynamische werkomgeving aan de slag te gaan waarin je snel en veel beslissingen neemt;

 • Je bent een echte teamplayer, staat in verbinding met de mensen uit onze organisatie en weet HR onderwerpen te agenderen.

Aanvullende informatie

We bieden een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur met uitdagende en afwisselende werkzaamheden, in een dynamische organisatie met uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Inschaling volgt op basis van functie gerelateerde ervaring tussen € 3524 tot maximaal € 4988 bruto per maand op basis van 36 uur. Je standplaats is nader te bepalen, bij voorkeur ben je woonachtig in de provincie Noord Brabant.

Stuur een brief met je motivatie en Curriculum Vitae uiterlijk op 25 september 2019 naar recruitment@coa.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bernadette Berenschot via BernadetteBerenschot@coa.nl. Meer informatie over het COA vind je op www.coa.nl.

in

provincie Noord Brabant

Werkgever

Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA)

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Noord Brabant
Dienstverband
 • Fulltime
 • Parttime
Ervaring
 • 5-10 jaar
Functies
 • HR adviseur
Opleidingsniveau
 • WO
 • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close