HR Adviseur MKB

Locatie:Brabant/Limburg
Werkgever: Flynth adviseurs en accountants
Publicatie:18.02.2019

Organisatie

HR Adviseur MKB
Voor ons HR-advies team in de Regio Zuid (Brabant en Limburg) zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste HR Adviseur die onze klanten in het MKB op verschillende HR gerelateerde vraagstukken kan ondersteunen.

Wij werken in een gedreven team waarbij de klant voorop staat. Samen adviseren wij onze klanten op verschillende vlakken en zoeken elkaar daarbij actief op. Je zult onderdeel zijn van dit team maar ook van een team van 1500 Flynth collega's. Het HR-adviesteam voor onze regio bestaat uit 3 collega's, daarnaast wordt nauw samengewerkt met onze salarisadministrateurs. Landelijk wordt de samenwerking opgezocht met collega HR- Adviseurs en specialisten om ervaringen te delen en onze klanten maximaal te kunnen ondersteunen.

Functieomschrijving HR Adviseur MKB

Wat ga je doen?

 • Het adviseren en begeleiden van onze klanten in het MKB.
 • Advies geven op het terrein van HRM, arbeidsrecht, sociale verzekeringen, internationale vraagstukken, cao’s, loonbelasting en casemanagement.
 • Vraagbaak van salarisadministrateurs en collega’s met externe hrm vraagstukken.
 • Presentaties verzorgen aan klanten en collega’s.
 • Nauw samenwerken met junior HR- Adviseurs met als doel hen door te laten groeien naar HR-Adviseur.
 • Het delen van kennis, coachen, begeleiden en ervoor zorgen dat de totale resultaten van HR-Advies groeien binnen de regio.

Functievereisten HR Adviseur MKB

Je beschikt over een stevige persoonlijkheid die onafhankelijk besluiten kan nemen. Je hebt ervaring met projecten binnen het HR-vak. Jij vindt het leuk om advies te geven voor diverse klanten binnen het MKB.
Je collega's zijn met name accountants, fiscalisten, juristen, subsidieadviseurs. Zichtbaarheid onder je collega's is erg belangrijk om een opdracht van een klant te ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen werk en Flynth geeft je de vrijheid om dit zelf in te richten. Je bent dan ook resultaatgericht, gedreven en maakt snel contact met mensen.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Je hebt een relevante opleiding en minimaal hbo werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met internationale vraagstukken is een pré.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?
Flynth biedt een informele, open en collegiale sfeer, verantwoordelijk werk met inhoud. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een auto van de zaak. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Ons profiel: ondernemend en ambitieus In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1500 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth @Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.

Lees meer op www.werkenbijflynth.nl.

Meer informatie of solliciteren
Heb je een vraag over deze vacature, bel dan 088 236 7643 en vraag naar Suzanne Karsten. Of solliciteer direct via het online sollicitatie formulier. Wij horen graag van jou!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Brabant/Limburg

Werkgever

Flynth adviseurs en accountants

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Limburg
Dienstverband
 • Fulltime
Ervaring
 • 1-5 jaar
Functies
 • HR adviseur
Opleidingsniveau
 • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.