HR Adviseur

Locatie:Houten
Werkgever:Profila Zorggroep
Publicatie:27.03.2020

Organisatie

Bij Profila Zorg vinden we dat ieder mens waardevol is en zorg en aandacht verdient. Dat geldt voor kwetsbare mensen in het bijzonder. Vanuit die visie biedt Profila Zorg hulp en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, autismespectrumstoornis en/of psychiatrische problematiek. Vanuit onze betrokkenheid, deskundigheid en christelijke levensovertuiging bieden we hulp aan iedereen, ongeacht de levensovertuiging van de cliënt.

Functieomschrijving HR Adviseur

Er wordt naar jouw komst uitgekeken door de medewerkers op onze afdeling HR. Dagelijks zijn ze samen actief in het zorgen voor medewerkers en ontzorgen van leidinggevenden. Daarbij kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Samen komen we tot het beste resultaat. Op de HR-afdeling is daarom plaats voor een

HR – adviseur | 24-32 / wk

Wat ga je doen
Onze organisatie is in beweging en groeit. Daar is een goede HR-afdeling noodzakelijk voor. Samen met je collega’s ontwikkel je proactief HR-beleid, passend bij de evangelische zorgvisie en het strategisch beleid van de organisatie. Zelfstandig werk je aan specifieke vraagstukken en met collega’s voer je projecten uit, gerelateerd aan jouw expertise. Jij weet goed wet- en regelgeving toe te passen in HR-beleid, maar ook in adviseren van het management. Door pragmatische te werk te gaan ontwikkel en implementeer je passende procedures of werkprocessen en kom je tot concrete acties. Je onderhoudt relaties met andere afdelingen en collega-organisaties. Hierdoor ben je in staat ontwikkelingen te signaleren en je vakkennis te vergroten.

Functievereisten HR Adviseur

Wat breng je mee

Je werkt al minimaal 3 jaar als adviseur in de HRM. Door deze ervaring ben je bekend met verordeningen, wet- en regelgeving. Je bent een kei in het schrijven van HR-beleidstukken, processen en protocollen. Daarbij ben je in staat zelfstandig en gestructureerd te werken in relatie met je directe collega’s en actief invulling te geven aan de evangelische zorgvisie. Voor het management ben je een ervaren sparringpartners. Daardoor kunnen zij hun afdeling goed draaien en zorg dragen voor de medewerkers. Je kunt processen structureren en uiteenlopende belangen signaleren en overbruggen. Het spreekt voor zich dat je communicatief sterk moet zijn. Je hebt voor deze werkzaamheden je laten opleiden op minimaal Hbo-niveau. We zien graag de volgende eigenschappen in jou terug:

 • Zelfstandige proactieve werkhouding;
 • Materie-overstijgend kunnen analyseren;
 • Reflectievermogen op eigen handelen;
 • Sterke adviesvaardigheden;
 • Oplossingsgericht.

Vanuit onze gezamenlijke verantwoordelijkheid vragen wij jou om een VOG te overleggen.

Aanvullende informatie

Wat krijg je van ons

Waardering. We zijn blij met jou als nieuwe collega. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in het HR-vakgebied of specifieke kennis. Je krijgt de uitdaging om binnen een enthousiast en jong team vanuit je christelijke geloof te werken. Het is een baan met veel vrijheid, in een flexibele en groeiende organisatie. Jouw arbeidsovereenkomst is eerst voor een periode van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De financiële waardering wordt gevonden in de cao Gehandicaptenzorg en is ingeschaald in FWG55.

Informatie

Wat leuk dat je misschien bij ons wilt komen werken. Wil je meer informatie, bel dan met Annemarie van Kallen. Zij is HR-manager a.i. en bereikbaar op (030) 635 7500 of via a.vankallen@profilazorg.nl
Ben je er al uit? Solliciteer dan via onze website via de knop “direct solliciteren”. Wij zien uit naar jou!

in

Houten

Werkgever

Profila Zorggroep

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Utrecht
Dienstverband
 • Parttime
Ervaring
 • 5-10 jaar
 • 1-5 jaar
Functies
 • HR adviseur
Opleidingsniveau
 • HBO
 • WO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close