HR-adviseur

Locatie:Heerhugowaard
Werkgever:Ammega
Publicatie:11.09.2019

Organisatie

Ammeraal Beltech is al sinds 1950 specialist op het gebied van proces- en transportbanden voor vele verschillende toepassingen in allerlei marktsegmenten. De nadruk ligt op proces- en transportbanden van PVC en andere kunststoffen, bestemd voor gebruik in de lichte en middelzware industrie en in de dienstverlenende sector. Met meer dan 2.750 medewerkers, produceren, fabriceren, leveren en installeren wij transportbanden over de hele wereld waarbij een jaarlijkse omzet wordt gerealiseerd van bijna 400 miljoen euro.

Het verkoopkantoor van Ammeraal Beltech Nederland en een van onze productielocaties zijn beide gevestigd in Heerhugowaard. Het hoofdkantoor van Ammeraal Beltech is gevestigd in Alkmaar. Sinds 2019 is Ammeraal Beltech onderdeel van Ammega.

Functieomschrijving HR-adviseur

Ter versterking van het team in ons verkoopkantoor in Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een:
HR-adviseur

Jouw rol als HR-adviseur
Als HR-adviseur ben je breed inzetbaar binnen de gehele organisatie met een eigen verantwoordelijkheid voor de productieafdelingen in Heerhugowaard, Emmeloord en Numansdorp. Je bent ook medeverantwoordelijk voor de Corporate functies zoals Procurement, Finance & IT. Jij adviseert de leidinggevenden en medewerkers op het gebied van alledaagse HR-zaken op operationeel en tactisch niveau. Je adviseert en bemiddelt bij instroom, doorstroom en uitstroom. Daarnaast voer je begeleidende gesprekken met medewerkers van productie tot management. Je hebt een eigen, professionele kijk op HRM en weet op het juiste moment jouw onafhankelijk advies te geven. Hoewel je een aantal specifieke afdelingen krijgt toebedeeld, ben je onderdeel van een team dat gezamenlijk het HR-beleid naar de organisatie uitdraagt. Het HR-team pakt uiteenlopende projecten op en ondersteunt elkaar.

Functievereisten HR-adviseur

Enige jaren relevante werkervaring in een complexe productie omgeving. Bij voorkeur heb je ook enige internationale ervaring opgedaan. Je kunt verbinding aanbrengen en draagvlak creëren. Je bent een prettige gesprekspartner en schakelt eenvoudig tussen niveaus en in complexiteit. Je toont ondernemerschap en weet plannen tot uitvoering te brengen. Je hecht vanzelfsprekend waarde aan integriteit en hebt een grote mate van organisatiesensitiviteit. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op HRM-gebied. De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed, zowel in woord als geschrift.

Aanvullende informatie

Een afwisselende functie waarin al je opgedane HR-kennis en ervaring tot zijn recht komt. Er zijn veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte van het HR-vakgebied. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waarover wij je graag meer vertellen.

Kom jij ons team versterken?
Stuur je cv en een korte motivatie naar Ellen Hopman (HR) ellen.hopman@ammega.com. Voor meer inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline Hussaarts, (HR-Manager) via +316 82923978 of jacqueline.hussaarts@ammega.com. Voor meer informatie op www.ammeraalbeltech.com/nl-NL/over-ons/.

Een (e-)assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

in

Heerhugowaard

Werkgever

Ammega

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Noord Holland
Dienstverband
  • Fulltime
Ervaring
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
  • HR medewerker
  • HR beleid
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close