HR Adviseur

Locatie:Goes
Werkgever:Adrz
Publicatie:05.02.2021

Organisatie

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Functieomschrijving HR Adviseur

HR-Adviseur

Uren: 24 tot 36 uur
Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op een vast contract
Sluitingsdatum vacature: 17 februari 2021

Als HR-adviseur geef je advies en ondersteuning aan de bedrijfskundig managers en teamleiders. Je helpt het management bij het bereiken van de doelstellingen en fungeert hierbij als HR-businesspartner. Je begeleidt veranderingsprocessen en hebt een toelichtende, bewakende en signalerende rol met betrekking tot procedures, wet- en regelgeving en processen. Daarnaast lever je een inhoudelijke bijdrage aan het opstellen van HR-beleid.

Wij zijn op zoek naar twee HR-Adviseurs om het team HR Advies te versterken. Als HR-Adviseur geef je ondersteuning aan de sector Techniek & Patiëntondersteuning of de sector Diagnostiek & Apotheek.

De sector Techniek & Patiëntondersteuning bestaat uit de onderdelen Facilitaire services (o.a. Afspraakcentrale, Schoonmaak, en Catering), Techniek & Huisvesting, ICT, Medisch Instrumentele dienst en Capaciteitsmanagement. De uitdagingen in de sector liggen onder andere bij de digitalisering van het afspraakproces, de nieuw in te richten afdeling Zorgondersteuning, het uitrollen van het capaciteitsmanagement en de nieuw in te richten afdeling Techniek & Vastgoed.

De sector Diagnostiek & Apotheek bestaat uit de onderdelen klinisch-chemisch laboratorium, Medische Microbiologie en Immunologie laboratorium, infectiepreventie, functieafdelingen (vaatlab, knf, scopie behandel afdeling, long) en de beeldvormende technieken (radiologie, nucleaire geneeskunde). De uitdagingen in deze sector liggen onder andere in het meedenken en ontwikkelen van een toekomstbestendige afdelingen waarin het moderniseren van werkprocessen en samenwerkingsprojecten met interne- en externe partijen een belangrijk onderdeel is.

Daarnaast lever je aan HR projecten een bijdrage, waaronder Adrz Vitaal, het programma Verbindend Leiderschap, het Functiehuis, Strategische Personeels Ontwikkeling (SPO) en medewerkersonderzoek/pulse metingen.

Functievereisten HR Adviseur

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding in de richting Human Resources;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met projectmatige werken is een pré;
 • Een betrouwbare en klantgerichte adviseur;
 • Je bent ondernemend en initiatiefrijk;
 • Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact;
 • Het vermogen om anderen op een positieve manier te beïnvloeden;
 • Je kunt gemakkelijk reflecteren en relativeren.

Aanvullende informatie

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 60: minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s
De afdeling HR bestaat uit 30 medewerkers verdeeld over 4 teams. De teams zijn HR Service & Data, Werk & Gezondheid, Adrz Academie en HR Advies. Je werkt in het team advies samen met 7 collega HR-Adviseurs. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de organisatie kan rekenen op professionele ondersteuning en advies en de daarbij behorende diensten.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Houweling, HR Manager te bereiken via 06-40219283.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden. Geef in je brief aan welke sector je voorkeur heeft. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek zal dit voor één van de twee sectoren zijn.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 23 februari 2021.
Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst en zal niet in behandeling worden genomen.

in

Goes

Werkgever

Adrz

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Zeeland
Opleidingsniveau
 • HBO
Ervaring
 • 5-10 jaar
 • 1-5 jaar
Uren
 • 24 uur
 • 36 uur
Functies
 • HR adviseur
Jaarsalaris
 • 35.000 - 50.000
Copyright © 2021 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close