HR adviseur

Locatie:Arnhem
Werkgever:Pleyade
Publicatie:10.10.2019

Organisatie

Werken bij Pleyade
Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. De functie van HR adviseur is gewaardeerd in FWG 55 (maximaal € 4.021,18 bruto per maand). Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering. Jouw inschaling zal in de functieschaal plaatsvinden op basis van opleiding en ervaring. Wij bieden je in eerste instantie een aanstelling voor de duur van een jaar.

Functieomschrijving HR adviseur

Heb jij passie voor het HR vak en wil je deze inzetten in een ambitieuze organisatie in de zorg? Ben jij gedreven, betrokken en een tikje eigenwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit is jouw baan
Als HR adviseur ben je de sparring partner van managers en teamhoofden van de locaties in jouw werkgebied. Zij zijn verantwoordelijk voor de personeelsbezetting van hun teams, als expert ondersteun, adviseer en coach jij ze hierin. Zo draag je bijvoorbeeld jouw kennis over op het gebied van arbeidsrecht, cao, arbowetgeving en -beleid; of maak je samen met de leidinggevende een analyse over de personeelssamenstelling en –bezetting en een (creatief) plan om continuïteit op langere termijn te waarborgen.

Je rapporteert aan de HR Manager en werkt in een HR team met de disciplines advies, administratie, opleiden en recruitment. Samen met dit team zorg je ervoor dat projecten en adviezen van A tot Z goed geregeld zijn en werk je mee aan de verdere ontwikkeling en kwaliteit van de afdeling.

Pleyade is volop in ontwikkeling. Zo dragen we als afdeling P&O momenteel bij aan projecten als een state-of-the art onboarding programma, talent ontwikkeling en de borging van een optimale leer-omgeving. Kortom, genoeg onderwerpen om je tanden in te zetten.

Functievereisten HR adviseur

Dit ben jij
Jij bent een resultaatgerichte, creatieve HR adviseur, met minimaal drie jaar ervaring en een relevante opleiding op ten minste hbo-niveau. Je staat stevig in je schoenen. je bent strategisch sterk én steekt graag de handen uit de mouwen. In een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is, hou jij de rust om de juiste prioriteiten te stellen en gestructureerd en nauwkeurig te werken.

Zo kun je solliciteren
Wil jij écht iets veranderen in de ouderenzorg en zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan via de 'Solliciteer' button. Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Iris van Uchelen (HR manager) via 026-751 63 32 of Sam Schindeler (HR adviseur) via 026-751 6342.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Arnhem

Werkgever

Pleyade

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Gelderland
Dienstverband
  • Parttime
Ervaring
  • >10 jaar
  • 5-10 jaar
  • 1-5 jaar
Functies
  • HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close