HR adviseur

Locatie:Amsterdam
Werkgever: Stichting Philadelphia Zorg
Publicatie:28.02.2019

Organisatie

HR-adviseur
Amsterdam
Solliciteer nu!
Zorg is mensenwerk!


We zoeken per direct voor 36 uur per week een ervaren:
HR-adviseur
die meebouwt aan de regio’s Noordwest en Amsterdam van Philadelphia Zorg en participeert in (landelijke) HR projecten.

Een leuke en uitdagende functie, want Philadelphia is volop in beweging. We zitten midden in de transformatie naar zelforganisatie, om zo de talenten van onze medewerkers nog meer aan te spreken en in te zetten. Recruitment, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers zijn voor ons zaken waar we elke dag mee bezig zijn.

Functieomschrijving HR adviseur

Als HR-adviseur vervul je hierin een sleutelpositie en vertaal en bewaak je de strategische doelen van Philadelphia met oog voor de regionale en lokale context. Je bent het aanspreekpunt en de adviseur van de directeuren van de regio’s Noordwest en Amsterdam. In nauwe samenwerking met de locatiemanagers en de collega’s van andere beleidsvelden denk je mee over de overstijgende thema’s van de beide regio’s. Steeds met de blik waar je toegevoegde waarde kunt realiseren vanuit het perspectief van het medewerkersbeleid.

Daarnaast treedt je op als projectleider of participeer je in projecten. Je werkt vanuit de servicekantoren Amsterdam en Amersfoort, maar spreekt ook af op de verschillende woonlocaties in de beide regio’s.

Functievereisten HR adviseur

Wij vragen
Een HR-adviseur die proactief gevraagd en ongevraagd advies geeft over de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid.

Je hebt een hbo(+) / academische-opleiding met een HR achtergrond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de zorg. Je bent flexibel in denken en in reizen, nieuwsgierig naar het primaire zorgproces op locaties in jouw regio’s. Daarnaast ben je veranderingsgericht, ondernemend, analytisch sterk, houdt van innovaties en kun je goed samenwerken met andere afdelingen en collega’s. Je staat stevig in je schoenen en durft zaken bespreekbaar te maken. Je vindt het een uitdaging om operationeel/tactische werkzaamheden in de regio en tactisch/strategische projecten met elkaar te combineren en je kan in beide rollen excelleren. Bij voorkeur heb je kennis van of ervaring met zelforganisatie.

Aanvullende informatie

Dit krijg je van ons
Philadelphia biedt een dienstverband voor een jaar, met de ambitie om dit na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling.
De salariëring FWG 60 en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao-GHZ. De inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en vaardigheden en passend bij de functie en arbeidsmarkt.
Philadelphia biedt voor deze functie een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 7,05%, vakantietoeslag van 8,0% en een middelloon pensioenregeling.
Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en je krijgt een meerkeuzesysteem van flexibele arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Wij vragen je rechtstreeks bij Philadelphia te solliciteren door je curriculum vitae met een motivatie naar info@werkenvoorphiladelphia.nl. te sturen. Je krijgt snel een bevestiging dat wij je sollicitatie hebben ontvangen. Binnen een week nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek of krijg je een persoonlijke toelichting waarom andere sollicitanten de voorkeur kregen.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten de voorkeur omdat Philadelphia interne mobiliteit belangrijk vindt. Een verklaring omtrent gedrag, referentie- en diplomacheck maken standaard deel uit van ons recruitment proces. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 12 en 18 maart 2019. Een ontwikkel-assessment maakt onderdeel uit van de procedure. De procedure willen we graag voor eind maart afronden.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij Annie Blom, HR-adviseur, telefoonnummer 06-10982070.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

in

Amsterdam

Werkgever

Stichting Philadelphia Zorg

Contactpersoon

HRbaan noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
  • Noord Holland
Dienstverband
  • Fulltime
Ervaring
  • >10 jaar
  • 5-10 jaar
Functies
  • HR adviseur
  • Senior HR adviseur
Opleidingsniveau
  • HBO
Maak een vacature alert
Copyright © 2019 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.