Casemanager

Locatie:Veghel
Werkgever:PDC
Publicatie:30.10.2020

Organisatie

Het bedrijf PDC

Personeel Diensten Centrum (PDC) in Veghel is een ondernemend en ambitieus bedrijf dat zich bezig houdt met het adviseren van klanten in het MKB op het gebied van HR dienstverlening en is een gecertificeerde arbodienst. In 2013 is PDC gestart met een medewerker en inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een team van 6 mensen.

In zowel 2016, 2017 en 2019 hebben wij de FD Gazelle Award gewonnen voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. En onlangs is bekend geworden dat PDC ook FD Gazelle Award nummer 4 heeft gewonnen.

De mix van onze kernwaarden (Persoonlijk, Deskundig, Compleet en Zorgvuldig) zorgen voor dienstverlening op maat voor onze klanten in en buiten de regio.

Binnen het PDC team heerst een informele en collegiale sfeer. Wij werken graag hard en resultaatgericht voor onze klanten maar op zijn tijd is er ook zeker ruimte voor ontspanning.

Functieomschrijving Casemanager

Casemanager | 32 - 40 uur

Ben jij werkend Nederland van dienst om ze langdurig inzetbaar te maken?

Wat vragen wij van je?

PDC is een gecertificeerde arbodienstverlener en verzorgt voor meer dan 100 klanten de verzuimbegeleiding. Het gehele verzuimproces valt samen met jouw collega-casemanager onder jullie beheer en coördinatie. In deze functie maak je zelf een prognose van de te nemen stappen, natuurlijk met inachtneming van de wet- en regelgeving. Met de klant communiceer je op verschillende lagen binnen de organisatie hoofdzakelijk met als doel het realiseren van de snelste route naar een duurzaam herstel.

Je verzorgt het totale spectrum van het casemanagement. Vanaf de eerste ziekmelding van een medewerker tot het adviseren en coachen van leidinggevende en HR. Door de unieke kijk en de ervaring van PDC met verzuim weet je dit belangrijke doel naar duurzaam herstel te bereiken. Je bent van toegevoegde waarde door je klantgerichte instelling. In deze rol haal je voldoening uit het ondersteunen en motiveren van werkgever en werknemer.

Bijdragen aan het besef en de aanpassing van het gedrag op alle niveaus binnen de organisatie is een onderdeel van de functie als Casemanager bij PDC. De verwezenlijking van bovenstaande zaken vraagt de volgende eigenschappen van jou als Casemanager:


Nauwkeurigheid, het kunnen behouden van overzicht, representatieve uitstraling, out-of-the-box willen denken, hbo diploma en ervaring als Casemanager (liefst) bij een vergelijkbare organisatie. Daarbij zijn een ondernemende instelling, relativeringsvermogen en een scherpe blik ook niet geheel onbelangrijk.

Een schets van een dag als Casemanager bij PDC

Vanuit thuis rijd je als eerste naar de klant waarmee je eergisteren een afspraak hebt gemaakt. De eigenaar van het bedrijf heeft genoeg van een langdurig verzuimgeval binnen zijn bedrijf. Je start daar met het verzuimoverleg met hem en de leidinggevende van de productieafdeling. Je bespreekt de te nemen acties en zorgt ervoor dat de klant tevreden is met jouw advies. Daarna heb je nog twee afspraken staan met medewerkers van dit bedrijf inzake verzuim. Tussendoor bel je even met een andere klant. Zij had gisteren een afspraak met de Arbeidsdeskundige en je wilt graag weten hoe het is verlopen.

Na deze afspraak rijd je naar huis en hebt een kort overleg via Teams met je collega’s. Op deze manier zie je hen vandaag toch nog even en spreek je een aantal lopende zaken door. Hierna ga je aan de slag met je acties uit onder andere het verzuimsysteem. Je actielijst bestaat veelal uit telefoongesprekken en dat zijn soms meer dan 15 telefoontjes.

De ochtend is voorbij gevlogen en je eet vandaag thuis je lunch. Morgen ben je weer op kantoor samen met een collega en dan gaan jullie tijdens de pauze een frisse neus halen.

Na de lunchpauze krijg je een telefoontje van je collega- HR Adviseur. Zij is deze keer op locatie bij een klant en belt jou met wat vragen over een casus. Na deze bespreking kan zij weer aan de slag met jouw advies en een klant blij maken. Het is alweer bijna 14:00uur en je bereidt je voor op een frequent verzuimgesprek. Normaal doe je dit op locatie maar gezien het dossier kan dit via de telefoon. De medewerker is blij met het gesprek en voelt zich eindelijk gehoord. Gelukkig zijn er goede afspraken gemaakt! Na dit gesprek werk je rustig door, beantwoord je mails, pleegt nog enkele telefoontjes en zet je enkele acties uit. Aan het einde van de dag bel je nog even je collega Casemanager om te finetunen welke acties er staan voor morgen en kom je samen tot de conclusie dat je veel hebt kunnen doen vandaag. Je werkt nog even je uren bij en sluit met een goed gevoel je laptop af. Morgen weer een dag!

Functievereisten Casemanager

De collega in de regio Veghel waar wij naar op zoek zijn:

 • Heeft een afgeronde HBO opleiding (richting casemanagement/HR);
 • Heeft het vermogen om het overzicht te behouden;
 • Heeft een ondernemende blik, is flexibel en heeft een representatieve uitstraling;
 • Is dienstverlenend ingesteld, secuur en communicatief vaardig;
 • Bezit een groot relativeringsvermogen!

Aanvullende informatie

 • Een functie in een ambitieus bedrijf met toekomstplannen waaraan jij een significante bijdrage kunt leveren;
 • Een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen in een klein, informeel team;
 • Een prima salaris, dat mede afhankelijk is van de ervaring;
 • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van 40 uur);
 • De ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Deze baan wil ik!

Ben jij de Casemanager die ook niet graag stil zit, heb je de juiste ervaring en spreekt werken met het MKB je aan, dan komen we graag met je in contact.

Upload je CV met (korte) motivatie in de mail (post@pdcveghel.nl). Voor vragen over de vacature kun je mailen of bellen naar G. Lawera, via post@pdcveghel.nl of 085-4444 330.

De sluitingsdatum van deze vacature staat op zondag 15 november 2020.

Voor meer informatie bekijk onze websites https://veghel.personeeldienstencentrum.nl en www.pdcwerkt.nl.

Geen acquisitie, want we kunnen de geschikte kandidaat zelf vinden.

in

Veghel

Werkgever

PDC

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Noord Brabant
Opleidingsniveau
 • HBO
Ervaring
 • 1-5 jaar
Uren
 • 32 uur
 • 36 uur
 • 40 uur
Functies
 • Arbo & Verzuim
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close