Adviseur Opleidingen B

Locatie:Goes
Werkgever:Adrz
Publicatie:26.03.2020

Organisatie

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Functieomschrijving Adviseur Opleidingen B

Adrz heeft een vacature voor een

Adviseur Opleidingen B
Uren: 36 uur per week
Sluitingsdatum vacature: 1 maart 2020


Als Adviseur opleidingen B ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, ontwikkelen en adviseren van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van opleidingsvraagstukken. Je levert mede een bijdrage aan de ontwikkeling van het leerling- en opleidingsbeleid op operationeel niveau. Je vertaalt de meerjarenvisie van Adrz naar een strategisch opleidings(jaar-)plan. Je organiseert/faciliteert bijeenkomsten en evenementen, presenteert projectresultaten en geeft voorlichting en instructie met betrekking tot het aandachtsgebied. Daarnaast onderhoud je contact met alle betrokken partijen en je bent hierbij aanspreekpunt.

De Adviseur opleidingen B maakt samen met de Adviseur opleidingen A deel uit van de Adrz Academie van de HR afdeling.

Functievereisten Adviseur Opleidingen B

 • Afgeronde Hbo-opleiding in relevante richting, aangevuld met kennis van ontwikkelingen binnen het (digitale) onderwijs en in de zorg;
 • Kennis van ICT en kan dit toepassen, zoals web- en app mogelijkheden op het gebied van leren/ontwikkelen;
 • Kennis van projectmanagementmethoden (bijvoorbeeld Prince 2);
 • Aantoonbare kennis op het gebied van menselijke verhoudingen en coaching technieken;
 • Je geschikt over de volgende competenties: flexibel, empathisch vermogen, tact, aandacht, geduld, motiveren, inspireren en kunnen luisteren;
 • Je hebt een klantgerichte houding en kan tegenstellingen overbruggen;
 • Je vindt het een uitdaging om samen met collega’s de afdeling verder te professionaliseren op gebied van leren en ontwikkelen.

Aanvullende informatie

Wij bieden een aanstelling onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 55: minimaal € 2.798,- en maximaal € 4.111,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s
De afdeling HR bestaat naast de Adrz Academie uit het team HR services, HR advies en Werk & Gezondheid en bestaat totaal uit 24 collega’s. De afdeling wordt aangestuurd door de HR Manager.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Paul Houweling, HR Manager. Paul is te bereiken via e-mail adres p.houweling@adrz.nl.

Solliciteren
Hieronder kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in maart 2020.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Onderwijsadviseur, Opleidingsadviseur, Coach, Digitaal Onderwijs, Leren, Ontwikkelen

in

Goes

Werkgever

Adrz

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Zeeland
Dienstverband
 • Fulltime
Ervaring
 • 1-5 jaar
Functies
 • Trainingen & Opleidingen
Opleidingsniveau
 • HBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close