Adviseur Leren & Ontwikkelen

Locatie:Varsseveld
Werkgever:Sensire
Publicatie:24.01.2020

Organisatie

De afdeling Leren & Ontwikkelen geeft advies en ondersteuning bij leer- en ontwikkelvraagstukken. Zij zorgen ervoor dat de verschillende vraagstukken van medewerkers, teams en management -en de daaruit voortvloeiende projecten-, uitgezet en ondersteunt worden. Een uitdagende klus, zeker binnen een organisatie in verandering, waar teams zelfstandig werken en regie en eigenaarschap volledig binnen teams ligt. Het is de gezamenlijke uitdaging om het opleiden en ontwikkelen van medewerkers vorm te geven vanuit het perspectief van de best passende leeroplossing. De praktijk van onze medewerkers en de visie, strategie en koers van Sensire zijn hierbij uitgangspunt.

Functieomschrijving Adviseur Leren & Ontwikkelen

WAT GA JE DOEN?
Als Adviseur Leren & Ontwikkelen binnen het team ga je aan de slag met het analyseren van leervragen, het schrijven van voorstellen en adviezen, het uitzoeken van een trainingsaanbod, het beantwoorden van teamvragen en nog veel meer. Het scala aan werkzaamheden doet een beroep op de volle breedte van jouw L&O – expertise!

Functievereisten Adviseur Leren & Ontwikkelen

WIE BEN JIJ?
In het hechte team, waarbinnen de collega’s klankbord en sparringpartner voor elkaar zijn, wordt een sociale en betrokken collega gezocht. Door een mix van pragmatisme, organisatiesensitiviteit en analytisch vermogen lever jij toegevoegde waarde aan het team en de organisatie. Prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en continu verbinding zoeken zijn hierin van groot belang. Vanuit een servicegerichte basishouding leg jij de regie bij de teams.

Verder laat jij je graag uitdagen door complexe vraagstukken en beweeg jij mee in de dynamiek van de organisatie die continu in beweging is. Je hebt aandacht voor zowel proces als product en kan het geheel goed overzien.

Praktische zaken;

 • Om aan de slag je kunnen als Adviseur Leren & Ontwikkelen vragen wij een aantal praktische zaken van jou:
 • een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van opleidingskunde of onderwijskunde;
 • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden voor het adviseren van teams en management, het opstellen van voorstellen en het onderhouden van een intern en extern netwerk;
 • je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden, rollen en projecten;
 • je staat stevig in je schoenen;
 • je kan een verklaring van goed gedrag overleggen.

Aanvullende informatie

ZO ZORGEN WIJ VOOR JOUW WERKGELUK
Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie bij één van de grootste en meest dynamische zorgorganisaties van de Achterhoek. Een functie met betrokken collega’s, vrijheid om zaken op te pakken en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

De functie van Adviseur Leren & Ontwikkelen valt in de schaal FWG 55 (€2533,- / €4021,-, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van 24 uur per week. Heb je echter daarin andere wensen, gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden. De werkdagen bepalen we in overleg. Je krijgt bij aanvang een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mareen van Londen, Senior Adviseur Leren & Ontwikkelen, tel: 06-20158190 of met Maike van Zellingen, Adviseur Leren & Ontwikkelen, tel: 06-83148490.

Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature, breng jij een HRD opleiding én relevante werkervaring mee dan graag we graag direct met je in gesprek!

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen we jouw sollicitatie graag via de "Solliciteer" button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

in

Varsseveld

Werkgever

Sensire

Contactpersoon

HRbaan - noreply

Meer details
Match criteria
Provincie
 • Gelderland
Dienstverband
 • Fulltime
 • Parttime
Ervaring
 • 1-5 jaar
Functies
 • Trainingen & Opleidingen
Opleidingsniveau
 • WO
 • HBO
Copyright © 2020 HRbaan   |  Sitemap   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close