Stagiair aan het woord: Patrick

Categorieën: Blog

blog_image:article_openhr_165659325062bd9b62964dc.jpg:end_blog_image

Afgelopen half jaar heeft Patrick stage gelopen bij HRbaan. Hij vertelt graag meer over zijn ervaringen en dagelijkse bezigheden als Recruitment Marketing Assistent.

Wat waren de taken in jouw stage?

Tijdens mijn stage heb ik me bezig gehouden met het plaatsen en promoten van vacatures. Daarnaast verzorgde ik dagelijks de job marketing en maakte ik wekelijks de newsletters. Ik heb ook een aantal blogs mogen schrijven over onderwerpen die ik zelf kon kiezen. Ik onderhoud het contact met de klanten over bijvoorbeeld de vacatures, promoties en inloggegevens. Daarnaast help ik collega’s met projecten wanneer dit nodig is.

Wat heb je geleerd?

Ik heb veel geleerd van alle HR-professionals om me heen. Door hele werkdagen in dezelfde kantoorruimte te zitten krijg je veel tips en handigheidjes mee. Ik heb meer structuur gekregen in mijn manier van werken. Dat moet ook wel omdat ik elke dag met veel dingen tegelijk bezig ben.

Wat maakt de stage bij HRbaan zo leuk?

Het leukste aan mijn stage vond ik het klantcontact. Nadat je een vacature online zet voor een klant, stuur je direct een welkomstmail. Om de twee weken heb je wederom contact met dezelfde klant om te bespreken hoe het gaat met de vacature. Het team geeft je veel vrijheid om de projecten op te pakken die jij interessant vindt en een eigen draai eraan te geven. Voorstellen voor verbetering worden altijd serieus genomen, dat geeft het gevoel dat je echt onderdeel bent van het hechte team.

Na zijn stageperiode blijft Patrick werken bij HRbaan. Hij zal dezelfde functie blijven vervullen en zich blijven inzetten voor verschillende projecten. Ben jij ook op zoek naar een leuke stageplek, en wellicht na afloop een bijbaan voor naast je studie? Er staat een vacature open voor een Marketing & Sales stagiair(e).

Bekijk de vacature via onderstaande knop of neem snel contact op met Jolijn! Tel nr. 06 – 28 10 20 02

Vacature stage

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Publicatie datum
01 - 07 - 2022
Deel dit artikel
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close