Even voorstellen: Laura

Categorieën: Blog

blog_image:article_openhr_165467987362a06941abc53.jpg:end_blog_imageMijn naam is Laura Troostwijk en in september ben ik gestart als Recruitment Assistant bij OpenHR en HRbaan. Binnen HRbaan help ik achter de schermen mee met het online zetten en het promoten van alle vacatures, daarnaast ondersteun ik bij diverse sales activiteiten binnen HRbaan.

Verder
Op dit moment zit ik in het eerste leerjaar van de opleiding HRM in Nijmegen. Eerder heb ik opleiding HRM gevolgd en afgerond op het mbo. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de komende jaren.

Wat ik graag doe
In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Daarnaast vind ik het erg leuk om nieuwe restaurants te ontdekken waar je kunt genieten van heerlijk eten. Om in beweging te blijven tennis ik elke week en doe ik mee met competities. Mijn drive is het helpen van mensen en hen te helpen om zich op hun plek te laten voelen.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Publicatie datum
29 - 06 - 2022
Deel dit artikel
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close