Even voorstellen: Patrick

Categorieën: Blog
blog_image:article_openhr_1649067889624ac771f0efe.jpg:end_blog_imageSinds februari 2022 ben ik werkzaam als Recruitment Marketing Assistant bij HRbaan.
Met veel plezier ondersteun ik team HRbaan in haar dagelijkse bezigheden op het gebied van recruitment marketing. Ik houd me bezig met het plaatsen en promoten van alle HR vacatures en het maken van de nieuwsbrief. Daarnaast help ik graag mee bij het bedenken van interessante blogs.

Verder
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding HRM op de HAN in Nijmegen. Voordat ik hieraan begon heb ik de opleiding Marketing en Communicatie afgerond op het mbo.

Wat ik graag doe
Ik kom uit Venray en ik woon sinds een paar jaar in Nijmegen. In mijn vrije tijd ga ik wandelen met mijn vriendin en ik ga graag naar een festival met vrienden. Reizen vind ik super leuk om te doen en ik wil graag nog een rondreis door Zuid Amerika maken.

Je kan me wakker maken voor een stapel pannenkoeken en een Peaky Blinders marathon.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Publicatie datum
04 - 04 - 2022
Deel dit artikel
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close