Even voorstellen: Kim

Categorieën: Blog

blog_image:article_openhr_16484600786241812e9fd19.jpg:end_blog_imageAl bijna een jaar vervul ik met veel plezier de functie van Marketing & Sales manager bij HRbaan.

Dagelijks houd ik me bezig met het posten van news & jobs op onze website, social media en onze app. Elke week wordt de nieuwsbrief gevuld met de nieuwste vacatures, nieuwtjes en updates. Verder houd ik me bezig met content marketing en bedenken we samen met het team interessante artikelen over relevante onderwerpen binnen het HR-vak om leuke blogs mee te vullen.

De website en ál onze andere communicatiemiddelen zijn mijn domein. 

Met mijn ruime ervaring binnen het recruitmentvak, weet ik hoe belangrijk het is om je als werkgever te onderscheiden. Daarom ben ik me verder gaan ontwikkelen op het gebied van Marketing & Communicatie. Ik vind het te gek om mijn creatieve brein én mijn recruitment kennis in te zetten voor HRbaan en organisaties te adviseren in arbeidsmarktcommunicatie.

Wat ik nog meer doe?

Ik ben een bezig bijtje dat samen met mijn zoon (13 jaar) in Arnhem woont. Sport & vitaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ben dan ook regelmatig te vinden in de sportschool, waar ik ook nog eens 2x per week X-Core les geef. Verder heb ik mijn hart verloren aan het skiën. Daarom reis ik in de wintermaanden af en toe met wintertrips.eu naar Oostenrijk als ski-instructeur om leerlingen van sportopleidingen of medewerkers van organisaties tijdens een teamuitje een overgetelijke week te bezorgen in de sneeuw. 

Je kan mij wakker maken voor Thais eten, pindakaas of een besneeuwde berg.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Publicatie datum
28 - 03 - 2022
Deel dit artikel
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close