Top 5 best gelezen blogs van 2023

Categorieën: Blog


2023 is bijna voorbij en wij blikken graag met je terug op onze best gelezen blogs van 2023. Gemist? Geen probleem, wij zetten ze voor je op een rijtje:

Generatie Z: Hoe bereik je ze?
Generatie Z stroomt de arbeidsmarkt op. Wie zijn zij en wat typeert hen? Gen Z is geboren tussen 1997 en 2010. Zij zijn nu dus tussen de 12 en 25 jaar oud. Ze kenmerken zich door hun nieuwsgierigheid, ze zijn ondernemend, staan open voor verandering, zijn onafhankelijk en ze zijn competitief.

Lees meer

Hoe kun je bijdragen aan je eigen werkgeluk?
Werkgeluk is een hot topic in de HR-wereld en het is geen geheim dat gelukkige werknemers productiever en meer betrokken zijn bij hun werk. Maar hoe kun je als werknemer zelf bijdragen aan je eigen werkgeluk? In deze blog staan een aantal tips die je mee kunt nemen in jouw dagelijkse leven.

Lees meer

Het belang van een diversiteits- en inclusiebeleid
In de huidige snel veranderende arbeidsmarkt is diversiteit en inclusie een belangrijk onderwerp voor veel organisaties. Diversiteit en inclusie op de werkvloer betekent het waarderen en respecteren van verschillen en het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Lees meer

Belangrijkste softskills voor HR-professionals
Of je nu een ervaren HR-professional bent of net komt kijken. Het is essentieel om te begrijpen wat soft skills zijn en waarom ze zo belangrijk zijn voor het succes van jouw rol. Hoewel vakkennis en vaardigheden belangrijk zijn, zijn het de soft skills die HR-professionals in staat stellen om effectief te communiceren, relaties op te bouwen en problemen op te lossen.

Lees meer

Hoe houd je boomers gemotiveerd? Wij geven je 5 tips
Boomers gaan binnen nu en 10 jaar met pensioen (of zijn al met pensioen). Hoe medewerkers omgaan met dit naderende pensioen verschilt per persoon en functie. Vandaag geven wij je vijf tips om boomers te motiveren.

Lees meer

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af
Publicatie datum
14 - 12 - 2023
Deel dit artikel
HRbaan gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close